Connect with us

Кино

„Соник: Филмът“, „Малки жени“ и „Островът на фантазиите“ в А1 Видеотека през август

Avatar

Публикувано

на

Sonic The Hedgehog scaled

Фантастичен филм за любимия син таралеж от друго измерение, класическа историческа драма за малките и важните неща в живота, и ужасяващ островен трилър са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през август. Абонатите на интерактивната телевизия на А1 разполагат с разнообразни предложения от всички жанрове в селекцията на Видеотеката, сред които „Соник: Филмът“, „Малки жени“ и „Островът на фантазиите“.

Фантастичната история за cиния тapaлeж Соник, който търси убежище на нашата планета от преследващите го извънземни, е вдъхновена от култовия ТВ сериал от 1993-а година. Приземяването му определено е „с гръм и трясък“ и дори пpeдизвиквa пpeкъcвaнe нa eлeктpичecтвoтo. Препятствията пред Соник не приключват дотук, тъй като Aмepикaнcкoтo пpaвитeлcтвo cъщo проявява интерес към него. Baшингтoн нaeмa бeзyмния д-p Poбoтник, в когото великолепно се превъплъщава Джим Кери, дa oткpиe Coник. Властите обаче не пoдoзиpaт, чe лyдият пpoфecop иcкa дa изпoлзвa cилитe нa тapaлeжa зa cвoи зли цeли. С нeoчaквaнa пoмoщ oт пoлицaя Toм, Соник успява да cъбepe пpъcтeнитe cи и дa ocyeти плaнoвeтe нa д-р Poбoтник зa cвeтoвнo гocпoдcтвo.

„Малки жени“ от 2019 година е нова екранизация по едноименния роман на Луиза Мей Олкът с режисьор и сценарист Грета Геруиг. Филмът пресъздава живота на четирите сестри Марч. Историята е разказана през очите на Джо и представя вълнуваща смесица от нейните спомени за различни периоди от детството на четирите девойки Мег, Джо, Бет и Ейми. Сестрите тогава живеят с майка си в Масачузетс, а баща им е призован в армията. Филмът отива отвъд описанието на редуващите се тревоги, радости и вълнения в живота на сестрите Марч, като показва различните стремления на младите момичета през 19-и век. С „Малки жени“ зрителите на Xplore TV ще станат свидетели на израстването на всяка от героините и ситуациите, през които преминават, учейки най-важния урок – как да отстояват свободата и независимостта си.

„Островът на фантазиите“ е друго от хитовите заглавия, на което абонатите на Xplore TV могат да се насладят през август. Историята разказва за eнигматичния г-н Рурк (Майкъл Пеня), който сбъдва потайните мечти на гостите си – късметлии да спечелят почивка в луксозен, но доста отдалечен тропически курорт. Фантазиите обаче се превръщат в кошмар и гостите трябва да разрешат злокобните загадки на острова, за да се спасят.

Видеотеката на интерактивната телевизия А1 Xplore TV предлага на зрителите кристална картина и професионален превод и субтитри. Абонатите могат да разчитат, че платформата се адаптира към техните предпочитания и извежда на преден план персонализирани препоръки, според зрителския вкус. Наскоро A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации, на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement