Connect with us

Lifestyle

София диша литература на 26 август!

Avatar

Публикувано

на

Осма поредна година градският фестивал „София Диша” освобождава от трафик централни улици, за да отвори пространство за изкуство и култура. Августовското издание ще се проведе на площад „Свети Александър Невски”, а щандът на „Колибри” ще посреща усмихнато и най-взискателните читатели!

На 26 август от 19:00 ч. Мария Касимова-Моасе ще представи своя вълнуващ сборник с очерци и есета „Близки срещи със смесени чувства”, който вече спечели стотици читатели от цялата страна.

Също на 26 август, но от 20:00 ч., Георги Тенев ще представи новата си книга – „Жената на писателя”. Болезнено отекващи, майсторски изпипани разкази, поредно доказателство за острата социална чувствителност на автора.

Всички книги на „Колибри” ще се предлагат с минимум 20% отстъпка от коричната цена. Ще намерите най-актуалните ни заглавия от поредиците за съвременна европейска и световна проза, трилърите на сезона, пълноцветни детски издания, прекрасни книги с автограф… Не подценявайте изненадите!

Повече информация за инициативата и останалите събития в програмата.

Advertisement

София диша се организира от Sofia Breathes Foundation и Столична община. Фестивалът е част от Календара на културните събития на София.

Continue Reading
Advertisement