Connect with us

Компании

СОФИЯ МЕЛ ПРЕДСТАВЯ НОВА СЕРИЯ 100% БИО БРАШНА

Avatar

Публикувано

на

SOF MEL SPELT BREAD Packshot

София Мел утвърждава позицията си на лидер на българския пазар като разширява своето портфолио с изцяло нова серия 100% био брашна – София Мел БИО. Любителите на домашно приготвените печива вече могат да избират между пшенично, ръжено и брашно от лимец, произведени от австрийски био сертифицирани житни култури.

SOF MEL WHEAT BREAD Packshot

Брашната София Мел БИО се произвеждат по най – високи стандарти в био мелница в Австрия, отговаряща на изискванията на ЕС за био продукти и на Асоциация БИО Австрия. Използват се 100% биологично чисти продукти, като всеки етап от производството протича под непрекъснат, стриктен контрол. Специална многостепенна система за отделяне на семената гарантира както произхода на брашното, така и високото качество на продуктите през целия цикъл на производство – от зърното до магазина.

SOF MEL RYE BREAD Packshot

БИО брашното от пшеница, ръж и лимец е подходящо за приготвяне на всякакви сладки и солени изкушения – хляб, питки, мъфини, бисквити и др. Печивата, приготвени с био брашно, осигуряват не само вкусно, но и балансирано и разнообразно меню.

Продуктите от серията София Мел БИО допринасят за отлични резултати в кухнята и гарантират вкусни моменти на трапезата.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement