Connect with us

Lifestyle

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА НОВИЯ CHIVAS XV

Avatar

Публикувано

на

ChivasXV officialPhoto01

Редица популярни лица се събраха на изискано частно парти в сърцето на София. За да празнуват. Както живота, така и неговите малки наслади, една от които несъмнено е новият Chivas XV.

Той е достойно продължение на традиционния стил на Chivas Regal, превърнал създаването на уиски в изкуство. Освен, че отлежава в конячени бъчви от региона Grande Champagne, Шотландия, този нов играч на сцената на висококачествените блендет уискита, носи аромати, които са гаранция за любов от пръв поглед – портокал, мед, канела и сочни стафиди, допълнен с нотка на печени червени ябълки.

Гостите на събитието определят вкуса му като кадифен и плодов, комбинация между захаросни круши, топъл карамел и бътърскоч. А послевкусът е ванилов. Това бе едва първата от многото незабравими вечери, гаранция за които е именно поредната рожба в семейството на Chivas Regal.

За да го приветстват в столичния Theatro Club бяха дошли редица главни редактори и представители на медии, както и обществени личности, сред които Гери Турийска и Ясен Козев от „Пощенска кутия за приказки“, Любен Дилов-син, Камен Алипиев-Кедъра и съпругата му Боряна, актьорът Иван Юруков и режисьорът Станислав Тодоров-Роги, познати като прекрасен тандем от филма „Дъвка за балончета“, Ани Халваджиан, джаз изпълнителят Васил Петров и други.

Всеки един от гостите имаше възможността да си тръгне със специална чаша на Chivas, на която е нарисувано името му. Както и със спомени, които ще траят дълго. Или поне до следващото незабравимо парти, запазена марка за бранда.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement