Connect with us

Музика

СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА КОНЦЕРТА НА HANS ZIMMER – LEBO M И MIKE EINZIGER

Avatar

Публикувано

на

12208589 925863354175031 3528463494144456067 n

Hans Zimmer, най-известният композитор на филмова музика, поема за първи път на турне през пролетта, като една от спирките му е в София – 16 май, Арена Армеец. Носителят на Оскар“, Златен глобус“, Грами“ и Тони“ ще ни представи уникално шоу с музика от филмите „Гладиатор“, „Карибски пирати“, „Цар Лъв“, „Шифърът на Леонардо“, „Генезис“ и много други. Zimmer ще бъде придружаван от своя рок банда, а на сцената с него ще излезе голям симфоничен оркестър и хор.

Lebo M – световноизвестният глас от хитовата анимация “Цар Лъв”, и талантливият китарист на популярната група Incubus Mike Einziger, са музикантите, които ще се включат като гостуващи артисти по време на турнето на Hans Zimmer.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]HANS ZIMMER[/media-credit]

На сцената в „Арена Армеец“ Zimmer ще излезе с изключително талантливи музиканти, с които ще представи невероятно съчетание от класическа музика, рок и традиционно звучене. Страхотните светлинни ефекти и уникалната мултимедия, пресъздаваща на живо част от филмите, ще превърне този концерт в изключително преживяване!

Билетите за концерта на HANS ZIMMER на цени от 60 до 140 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement