Connect with us

Lifestyle

Специални коледни предложения от Lidl

Avatar

Публикувано

на

Lidl Bulgaria Xmas

снимка: ПР

Коледният сезон официално настъпи в магазините на Лидл България. Специални коледни предложения за цялото семейство, сред които подаръчни ваучери, селекция от богат празничен асортимент и коледен онлайн каталог, вече очакват клиентите на веригата.

За първи път компанията пуска подаръчни Lidl ваучери за всички, които всяка Коледа се чудят какво да подарят на своите близки и приятели. Именно за тях Lidl ваучер е идеалният подарък за любимите хора. Той може да бъде зареден с желаната сума в размер от 10 лв. до 195 лв., като с него могат да се пазаруват всички стоки без ограничения. Ваучерът може да се използва във всички магазини Lidl в страната за неограничен период от време и брой пазарувания, до изчерпване на заредената сума.

За ценителите на деликатесите и вкусните Коледни предложения са специалните селекции с марка Favorina и Deluxe. Австралийски стек от кенгуру, италиански пъдпъдъци, коледни сладки и шоколадови щолени са малка част от празничните изкушения, с които клиентите могат да разнообразят своята трапеза.

Към всичко това Лидл България добавя и Коледен онлайн каталог за истинска празнична приказка. Специално място на неговите страници заемат различни идеи за предстоящите празници – от подаръци за малки и големи до разнообразни лакомства и предложения за вълшебен празник за цялото семейство. Коледни рецепти, истории за пътешествия до Берлин и Южна Африка, както и поглед към Коледата на световния виртуоз Васко Василев допринасят за коледното настроение. Освен полезни съвети и идеи, онлайн потребителите могат да спечелят и награди в специалната Коледна игра на компанията, голямата награда в която е  пътуване в чужбина за двама до избрана от победителя дестинация.

Advertisement

Повече информация клиентите могат да намерят на lidl.bg.

Continue Reading
Advertisement