Connect with us

Lifestyle

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Avatar

Публикувано

на

Photo 2

снимка: ПР

Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, стартира специална лятна игра заедно с радио N-JOY и American Tourister. През следващите четири седмици (5.08-2.09.2019) слушатели на радиото ще могат да спечелят пътуване за двама до някои от най-красивите европейски градове: Париж, Бари, Виена и Барселона. Играта „Обиколи Европа“ ще осигури на четирима късметлии два самолетни билета отиване и връщане от Wizz Air за една от изброените дестинации, плюс страхотен куфар от подсерията American Tourister на Samsonite. Билетите ще покрият голям чекиран багаж и priority boarding.

За да се включат в играта, слушателите на радиото трябва да посетят сайта samsonitebg.com, да кликнат на банера на играта, успешно да подредят пъзела на седмицата и след което да се регистрират. Всеки понеделник до 2 септември 2019 г. в ефира на радиото ще бъде теглен седмичния победител. През настоящата първа седмица наградата е пътуване от София до една от любимите дестинации на българите – Париж.

Париж е градът, наричан с най-много имена. И което и от тях да използваме – все ще е вярно. Градът на Светлините, Градът на любовта, Градът на целувките, Градът на победата, на революцията, на лукса, на модата… Едно със сигурност е ясно, когато говорим за Париж – трябва да присъства вълшебната думичка „любов“, защото е любима дестинация на туристите по цял свят (над 40 млн. посетители на столицата и региона само за 2018 г.). Градът предлага безкраен списък от възможности за разглеждане на забележителности и забавления. От Айфеловата кула, Лувъра и Двореца Версай, до вълнуващия свят на Дисниленд Париж и Мулен Руж, френската столица е идеалната дестинация за посещение през всеки сезон! За тези, които желаят да направят това, Wizz Air предлага полети до Париж 4 пъти седмично на цени от само 43.99 лева*, които могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ.

Известна поговорка в Бари гласи, че ако Париж имаше море, би изглеждал като малко Бари. Билети на Wizz Air за двама именно до този красив италиански пристанищен град, ще бъдат голямата награда в играта „Обиколи Европа“ през втората седмица.

Advertisement

Другите 2 маршрута на Wizz Air, за които слушателите на N-JOY могат да спечелят билети, са: Варна-Виена и София-Барселона. Виена е един от най-красивите градове в Европа, който вече 10 години подред е определян от европейците като най-предпочитаното място за живеене. Градът очарова посетителите със своята имперска архитектура, величествени културно-исторически паметници, пленяваща класическа музика и известната виенска кухня. Барселона, от друга страна, е идеалната дестинация за всеки любител на морските почивки, който е и фен на разглеждането на забележителности.

Андраш Радо, Мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air, заяви: „Щастливи сме да сме част от играта „Обиколи Европа“, организирана от радио N-JOY, за втора поредна година. Париж, Бари, Виена и Барселона са фантастични европейски дестинации, които си струва човек да посети поне веднъж в живота. Такива са и всички 48 маршрута в обширната българска мрежа на Wizz Air в Европа и отвъд. Нашият ентусиазиран екип очаква с нетърпение да приветства победителите и всички българи на борда на нашата флотилия – една от най-младите в Европа.“

Continue Reading
Advertisement