Connect with us

Lifestyle

Сподели своята лятна тренировка с BOEC.BG 

Avatar

Публикувано

на

Водещият сайт за бойни спортове и изкуства BOEC.BG отправя лятно предизвикателство към читателите си. В разгара на най-горещия месец от година, в който традиционно мислим за море, BOEC.BG стартира инициативата „Моята лятна тренировка с BOEC.BG“, с която призовава читателите да споделят как поддържат добра форма. Всеки може да се включи в кампанията като изпрати видео до 1 минута, в което показва своята тренировка, независимо дали е във фитнеса, в домашни условия или на плажа.

До края на август всеки, навършил 18 години, може да се включи в инициативата, като изпрати видео и попълнена декларация за участие на имейл: news@boec.bg или като лично съобщение в профила на BOEC.BG във facebook и Instagram. Повече за инициативата „Моята лятна тренировка с BOEC.BG“ може да намерите ТУК.

Най-добрите и впечатляващи клипове ще бъдат излъчени в предаването BOEC.BG по Bulgaria ON AIR през септември.

Сайтът BOEC.BG, който е част от Investor Media Group, е най-голямата платформа за бойни спортове и изкуства у нас. В специализираната медия освен актуална информация за любимите спортове и спортисти, потребителите могат да намерят и интервюта и тренировки на някои от най-големите имена в света на бойните спортове и изкуства. През 2019 година BOEC.BG прерасна в телевизионно предаване, което се излъчва всяка неделя, от 19 часа, по Bulgaria ON AIR.

BOEC.BG традиционно е медиен партньор на едни от най-големите първенства и състезания в сферата на бойните спортове у нас и по света. Сайтът предава на живо и всичко от ринга и зад кулисите на международната верига галавечери SENSHI.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement