Connect with us

Lifestyle

Споразумение на Air France-KLM със Singapore Airlines и SilkAir

Avatar

Публикувано

на

AirFrance

Air France-KLM подписа Меморандум за сътрудничество със Singapore Airlines (SIA) и регионалния филиал SilkAir, за осъществяване на споделени полети от 27 април 2017 г.

Air France ще добави своя „AF“ код на полетите изпълнявани от Singapore Airlines извън Сингапур до Мелбърн и Сидни (Австралия), както и на полетите на SilkAir до Куала Лумпур, Пенанг (Малайзия) и Пукет (Тайланд). Реципрочно, Singapore Airlines ще добави своя „SQ“ код на полетите на Air France до 10 дестинации – Абърдийн, Бордо, Единбург, Лисабон, Лион, Мадрид, Марсилия, Нюкасъл, Ница и Тулуза.

Авиокомпаниите ще могат да предлагат на своите клиенти бързи трансфери по техните общи линии само с една резервация и регистрация багаж, на едно гише, до крайната им дестинация.

Air France и Singapore Airlines ще проучат възможността за разширяване на съвместните им полети и с другите авиокомпании, в рамките на съответните им групи. Споразумението има за цел да предоставя на клиентите повече възможности и безпроблемна връзка при пътуване между Европа, Югоизточна Азия и Австралия. Ще се проучи възможността за използване на програмите за лоялност Flying Blue на Air France-KLM и KrisFlyer на Singapore Airlines, за натрупване на мили на съвместните им полети.

Патрик Рукс, старши вицепрезидент съюзи на групата Air France-KLM заяви: „Това ново споразумение е прекрасна новина за нашата авиокомпания и за нашите клиенти. Това значително ще подобри връзките на клиентите на Air France от Сингапур до Австралия. Този вид партньорство е и част от целта ни да разширим нашата пазарна позиция и увеличим дестинациите за нашите клиенти по целия свят. “

Advertisement

Тан Кай Пинг, старши вицепрезидент маркетинг планиране на  Singapore Airlines, заяви: „Ние сме щастливи с новото ни партньорство с Air France-KLM, което предлага значителни ползи за клиентите, чрез подобрени връзки и увеличени дестинации. Този нов договор предлага солидна основа за бъдещи възможности за търговско сътрудничество между нашите две групи от авиокомпании. Също така е още един пример за нашия ангажимент към Сингапур и европейския пазар. „

Continue Reading
Advertisement