Connect with us

Lifestyle

Стартира Втори международен турнир по футзал във Варна

Avatar

Публикувано

на

За втора поредна година, от 7-ми до 9-ти август, Варна ще бъде домакин на единствения по рода си за България Международен турнир по футзал – VARNA FUTSAL SUMMER CUP.
Турнирът е създаден в памет на Пламен Христов – дългогодишен Президент на МФК Тича и един от дейците, подкрепили първата детско-юношеска школа по футзал в България, и то именно в Морската столица.
Събитието, създадено и реализирано по идея на Футзал клуб „Черно море –Мания“, гр. Варна, тази година е подкрепено и от Футзал клуб „Гранд Про“, гр. Варна и Зоналния съвет към БФС Варна.
Тазгодишното издание на VARNA FUTSAL SUMMER CUP ще се проведе между 7-ми и 9-ти август в зала Владислав (комплекс Черно море) в гр. Варна, като в него ще се включат отборите на „Гранд Про“ –Варна (шампион на България по футзал за последните 4 години), “Черно море –Мания” –Варна (трикратен шампион на Варна за последните 4 години и 2 пъти Вицешампион на страната) и два от най-добрите отбора на Румъния -„Юнайтед Галац“ и „ЦСКС Яши“.
Турнирът ще бъде открит от 17:30 часа в зала Владислав с мач между Шампионa на България „Гранд про“ и миналогодишния победител на VARNA FUTSAL SUMMER CUP`14 – “Юнайтед Галац“. Само 2 часа по-късно ще бъде и срещата между другия румънски представител и „Черно море – Мания“.
„За всички нас е особено важно Варна да бъде част от спортната карта на България. С организирането на подобен род турнир, целим популяризиране на спорта футзал във Варна и страната, и не на последно място – привличане на вниманието на децата към спорта, от който са тръгнали едни от най-големите имена във футбола, а именно Робиньо, Коутиньо, Роналдиньо, Ривалдо.”, споделят за своята идея организаторите и приканват всички приятели и фенове на този спорт да посетят двубоите от VARNA FUTSAL SUMMER CUP 2015 и да се насладят на истински футзал.
Входът за турнира ще бъде свободен и през трите дни.

Програма за турнира
7 август (петък)
17:30 ч. Гранд Про (Бъл) – Юнайтед Галац (Рум)
19:30 ч. Черно Море-Мания (Бъл) – ЦСМС Яши (Рум)

8 август (събота)
17:30 ч. ЦСМС Яши (Рум) – Юнайтед Галац (Рум)
19:30 ч. Черно Море-Мания (Бъл) – Гранд Про (Бъл)

9 август (неделя)
12:00 ч. Гранд Про (Бъл) – ЦСМС Яши (Рум)
14:00 ч. Черно Море-Мания (Бъл) – Юнайтед Галац (Рум)

15:30 ч. Награждаване

Advertisement
Continue Reading
Advertisement