Connect with us

Lifestyle

Стартира записването за втория сезон на Академия „Изпечи с любов“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

За втора поредна година най-популярната марка брашна у нас организира Академия „Изпечи с любов“, която стартира на 20 и 21 януари в София. Освен в столицата, курсовете за любители пекари и сладкари ще се проведат също във Варна, в Плевен и в Пловдив, в два последователни дни във всеки град.

Академията дава възможност на участниците да се запознаят с особеностите при боравене с тесто, спецификите на различните типове брашна и да получат интересни и полезни съвети, свързани с пекарството и сладкарството. Курсовете се водят от лектори – професионални готвачи, които предават тънкостите в приготвянето на разнообразни печива, сред които традиционен хляб, погачи, дребни сладки и др. Една от основните цели на кампанията е да се обърне внимание върху значимостта от създаване на добра хранителна култура и използването на качествени продукти в ежедневието. В първото си издание Академия „Изпечи с любов“ за начинаещи любители пекари и сладкари привлече над 850 души.

Участието е напълно безплатно и всеки желаещ свободно може да се регистрира на сайта на марката – www.sofiamel.bg/academy. Предстоящите издания на Академията са през февруари и март във Варна, в Плевен и в Пловдив. Повече информация и график за провеждане на курсовете ще откриете на сайта.

Continue Reading
Advertisement