Connect with us

Музика

Стенли и банда вдигат на крака публиката на 34-тото издание на Празниците на културата “Аполония”

Avatar

Публикувано

на

снимка: Дамян Симонски

Станислав Сланев – Стенли е глас, който никога няма да сбъркаш с друг. Заедно си новата си група  по време на 34-тото издание на Празниците на културата “Аполония”, той представи почти двучасов спектакъл, най-обичаните парчета, изправяйки на крака публиката в Амфитеатъра.

На бас китарата откриваме Димитър Ковачев-Фънки(„Ера“, „Турбо“, „Черно фередже“) . Иво Чалъков е на китарата, а Стефан Попов(Gravity Co., APE|MEN, „Тангра“) е на барабаните.

Тази невероятна четворка от добре познати музиканти представя нови аранжименти на парчета като „Обсебен“, „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“ и други песни от авторските албуми на Стенли през годините с акцент върху ню-уейв и рокендрол елементи.

Празниците на изкуствата Аполония са най-големият, дългогодишен и мащабен арт фестивал в България. Негов организатор е Фондация Аполония, създадена през 1991 г. Първото издание на Фестивала се провежда през 1984 г. Ежегодно сцените на Аполония в Созопол привличат стотици артисти и хиляди любители на изкуството от България и света. Фестивалът има за цел да съхрани културните традиции, както и да подкрепи нови таланти в областта на всякакъв вид изкуства.

Advertisement

Повече информация за програмата на Аполония можете да намерите на: https://www.apollonia.bg/

И на Facebook страницата на Фестивала: https://www.facebook.com/ApolloniaFestival/

Златен билет можете да закупите от тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/zlaten-bilet-apoloni-2018-sozopol-492206/event.html

 

Advertisement