Connect with us

Кино

Стиви Уондър и Ариана Гранде представиха Faith, част от саундтрака на „Ела, изпей!“

Avatar

Публикувано

на

SING BG teaser poster

Носителят на „Оскар“ и „Грами“ Стиви Уондър и номинираната за „Грами“ Ариана Гранде представиха дуетната си песен към най-новата продукция на Illumination – Ела, изпей!. Продуценти на парчето са носителят на множество статуетки „Грами“ Раян Тедър, работил с Адел, Бийонсе и U2, както и Бени Бланко, познат от работата си с Риана, Ед Ширан и Кейти Пери. Faith е първото филмово парче, което Стиви Уондър прави от повече от 25 години насам.

Стиви Уондър е една от най-влиятелните личности в историята на музиката. Освен че е продал над 100 милиона албума по цял свят, легендарният музикант е спечелил 25 отличия „Грами“, поставяйки рекорд за най-много престижни статуетки в категорията мъжки солов изпълнител в историята на наградите. Сред безбройните му постижения е и излизането му на сцената на наградите „Оскар“ като носител на статуетката. Легендата е на шесто място в класацията на Billboard Hot 100 All-Time Artists. Стиви Уондър е известен и с активизма и благотворителните си инициативи, като става и Посланик на добра воля към ООН.

За по-малко от година Ариана Гранде покорява Billboard Top 200 два пъти – с дебютния си сингъл Yours Truly и My Everything. Второто парче й носи номинация за „Грами“. Сънгълът Problems превръща Ариана в най-младата певица, продала над 400,000 копия за една седмица, а песента се нарежда на пето място за най-добър дигитален дебют на изпълнителка. През 2016 г. Гранде издаде дългоочаквания си трети албум, който се изкачи директно на първото място в iTunes Overall Top Songs Chart и Top Pop Songs Chart.

 Ела, изпей! идва в кината от 23 декември на 2D и 3D.

Continue Reading
Advertisement