Connect with us

Кино

Страховита трилър вечер по каналите на FilmBox тази седмица

Avatar

Публикувано

на

Феновете на страшните филми ще могат да се насладят на  „Гарванът“ и „Прокълнати“

Тази седмица FilmBox Extra HD предлага трилър маратон  за любителите на жанрa. В четвъртък вечер от 22:00 ч. ще се излъчи филмът, базиран на разказите на световноизвестния писател Едгар Алън По – „Гарванът”, а веднага след това, в 23:50 ч., започва „Прокълнати” с участието на талантливата Кристина Ричи.

Психологическият криминален трилър „Гарванът” разказва за последните дни от живота на поета Едгар Алън По. Действието се развива през 1894 г., когато полудял привърженик на разказите на По (Джон Кюсак) извършва ужасни убийства, описани в книгите на писателя. Млад детектив от Балтимор на име Фийлдс (Люк Еванс) обединява сили с Едгар, за да спрат убиеца. Той всеки път се оказва крачка пред тях, а когато заплашва техните близки, По и Фийлдс започват да се тревожат дали ще го спрат навреме, или ще изгубят всичко скъпо за тях. Зрителите могат да разберат края на драматичната история този четвъртък от 22:00 ч. по FilmBox Exta HD.

“Прокълнати” разказва историята на Ели (Кристина Ричи) и Джими (Джеси Ейзенбърг) – брат и сестра, които биват въвлечени в тъмна магия. Когато двамата се опитват да спасят жена, пострадала при катастрофа, са внезапно нападнати от свирепо същество. То изяжда жената и наранява ужасените Ели и Джими. Двамата започват да подозират, че това не е било обикновено диво животно, а след време разбират, че е върколак. След като са били наранени от върколака, Ели и Джеси са паднали в капана на смъртоносно проклятие и трябва да намерят начин да го развалят преди те самите да се превърнат в чудовища. Гледайте трилъра този четвъртък от 23:50 ч. по FilmBox Extra HD. 

Continue Reading
Advertisement