Connect with us

Lifestyle

С ден на отворените врати Lidl откри магазин по нов модел

Avatar

Публикувано

на

Otkrivane Lidl Borovo

снимка: ПР

Най-новият и модерен магазин на Lidl в София – един от първите в Европа и единственият у нас, създаден по нов модел за гъсто населени градски райони, отвори врати днес. Ден преди официалното откриване търговската верига организира специален ден на кариерата в Lidl за всички желаещи да получат повече информация и да разгледат магазина отвътре.

„С този нов модел Lidl показва, че не спира да търси оптимални решения, за да предложи на клиентите си максимално удобство при пазаруване, дори в гъсто населени градски райони – от достатъчно на брой паркоместа и просторна търговска зала, през свежест и бързо обслужване, до най-добро съотношение цена-качество. С „Първия ден на кариерата“, който организирахме, дадохме възможност на всеки желаещ да се убеди лично как Мениджър Свежест се грижи за плодовете и зеленчуците, каква е тайната на прясно изпечения хляб и как и защо чрез ефективни работни процеси в Lidl не избираш между цена и качество, а получаваш и двете. Радваме се, че наред с доброто настроение, редица желаещи да започнат работа в Lidl проведоха директно интервюта на място с мениджъри от компанията“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Най-новият филиал, който се намира на ул. Ладога 3 до пазар „Борово“, е единственият у нас на два етажа. Разположението на магазина осигурява всички необходими улеснения и удобства за клиентите в забързаното градско ежедневие. Той разполага с над 120 паркоместа, половината от които са на закрито в подземния паркинг, достъп до търговската зала не само с ескалатор, но и с асансьор, както и една от най-големите за веригата търговски зали – 1300 кв. м. Всичко това, заедно с подбрания асортимент, удобната подредба на стоките и обособяването им по сектори и по продуктови групи, правят пазаруването в Lidl лесно и бързо. А в резултат на това, клиентите пестят време и средства.

Като част от “Първия ден на кариерата в Lidl“, посетителите имаха възможност да направят специални обиколки и да разгледат отвътре магазина, както и да разберат какви са възможностите за работа в компанията директно от екипа на отдел „Човешки ресурси“. Специални гости бяха Тото и Лъчо от Скандау, които посрещнаха първите гости и влязоха в ролята на касиер-продавачи.

Откриването на новия магазин затвърждава тенденцията за динамичното и устойчиво разрастване на компанията на българския пазар, което ще продължи активно през цялата година. През 2018 г. плановете на веригата са да отвори поне още 6 нови магазина.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement