Connect with us

Кино

Кевин Харт е „клинично тъп“ в новата комедия „Вечерно училище“

Avatar

Публикувано

на

Poster 70 x 100 sm Night School August 2018 2

Месец септември неизменно буди безброй асоциации, свързани с думата „училище“.  Такава е и най-новата комедия на продуцента Уил Паркър (Ченге за един ден)Вечерно училище, в която зрителите ще станат свидетели на безброй необичайни ситуации, породени от първосигнални и необмислени действия. Първият трейлър на филма ни запознава с Теди Уокър (Кевин Харт), който полага всички необходими усилия, за да завърши гимназия, когато вече е 30-ина годишен. Въпреки безбройните трудности, които се изправят на пътя му, той намира стимул да се върне в гимназия Педмънт и най-накрая да се превърне в нейн достоен възпитаник.

Вечерно училище обещава много забавни моменти и един атрактивен сюжет, в който група неудачници са принудени да предприемат какви ли не мерки, за да се дипломират, но за нищо на света не пробват изпитания и неостаряващ метод, доказан с времето – просто да учат. Звездата във филма е Кевин Харт (Ченге за един ден), който се превръща в своеобразен лидер на групата и „мозък“ на всяка следваща „операция“ по осъществяване на крайната цел.

Във Вечерно училище участват още Тифани Хадиш, Роб Ригъл, Тарън Килам и Романи Малко, а продуценти са Кевин Харт чрез компанията му HartBeat Productions и Пакър с неговата Will Packer Productions.

Ще завършим заедно Вечерно училище в кината от 28 септември!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement