Connect with us

Музика

С йога, розе и свежи цветя се подготвя Ищар за концерта си днес!

Avatar

Публикувано

на

Ден преди голямото завръщане на Ищар на голямата сцена в зала 1 на НДК днес, 18 октомври, организаторите от АРТ БГ вече усилено подготвят всичко необходимо за пълноценната й подготовка и задължителен релакс преди концерта. Българско розе, свещи и свежи цветя ще изпълнят гримьорната на етно дивата преди концерта й.

Ищар винаги носи със себе си личния си екип за йога, на която още се отдаде броени часове преди да излезе пред публика. В комбинация с медитация, това  е задължителен неин ритуал преди да зареди аудиторията с магическото си присъствие.

„Открих йогата преди три години, когато спрях цигарите. Дишам, загрявам, разтягам се и задължително трябва да съм сама в бекстейджа. Пет минути преди старта цялата започвам да треперя от вълнение. Знам, че ако някой ден този трепет изчезне, значи е време и аз да сляза от сцената”, сподели звездата на уърлд музиката.

Ищар каца в България  със съпруга си тази вечер,  ден преди концерта, а танцьорите и бендът й пристигат утре сутрин. За тяхно улеснение по време на саундчека организаторите от „Арт БГ” са осигурили мобилна кухня в НДК. В менюто си изпълнителката на A Paris залага на свежи салати и риба, а заради алергията си към глутена хапва само козе сирене.

Ищар избра българската публика, за да й подари първата дата в турнето си, промотиращо най-новия й албум Baila. Изданието вече може да бъде намерено на българския пазар на CD от Анимато Мюзик. Той съдържа 12 парчета, сред които сингли на френски, испански и арабски. Текстовете на две от парчетата са дело на популярната френска изпълнителка Indila, а сред авторите на музиката е френският продуцент и DJ Skalp в колаборация с певеца Matthieu Mendes и Quentin Bachelet.

Заедно с новия материал от албума Ищар ще изпее за българската публика и най-големите си хитове под съпровода на мултинационалния си бенд.

Advertisement

Билети за концерта на Ищар на 18 октомври в зала 1 на НДК можете да закупите от“Eventim“ на цени между 40 и 80 лв. При закупуване на електронен билет, актуална е и опцията за бързо и лесно чекиране на входа на залата през мобилно устройство като алтернатива на разпечатване на билета. Подробности на www.artbg.org.

Continue Reading
Advertisement