Connect with us

Събития

С най-добрата селфи камера в смартфон досега Xperia M5 от Sony идва в Мтел

Avatar

Публикувано

на

mtel 4

От следващата седмица Мтел ще започне да предлага дългоочаквания смартфон Xperia M5 на Sony. Устройството ще може да бъде закупено за 28 лева на месец с абонаментния план Мтел безкрай 3XL или за 560 лева в брой при сключване на двугодишен абонамент за същия план. Смартфонът ще се предлага в черно и бяло.

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]XPERIA M5_white[/media-credit]

Xperia M5 от Sony идва с подобрения в камерата, дизайна, батерията и производителността. Двете му висококачествени камери дават възможност за заснемане на изключително контрастни, ясни и ярки изображения – с качеството на компактен цифров фотоапарат. Основната камера на модела е 21.5 мегапиксела с бърз хибриден автофокус, чиито лещи прецизно улавят движенията на обекта, независимо от условията на снимане. А когато обектът е отдалечен, 5х Clear Image Zoom позволява петкратно приближение без загуба на качеството. Камерата дава възможност и за заснемане на видео с 4К резолюция.

 

За първи път смартфон разполага с 13-мегапикселова селфи камера, която е оборудвана с автофокус и позволява HDR режим на снимане. Вместо да заснеме една снимка, HDR режимът прави три последователни кадъра в различна експозиция, обединявайки ги в едно изображение, за да изглежда по-реалистично.Технологията е много подходяща както за заснемане на пейзажи и портрети при силна слънчева светлина, така и за сцени при слаба осветеност. Това прави Xperia M5 на Sony смартфонът с най-добрата селфи камера.

Advertisement

Xperia M5 разполага с мощен 2.0 GHz осемядрен процесор, чрез който смартфонът работи бързо и без проблем извършва няколко операции едновременно. Моделът притежава сертификат IP 68, което гарантира най-високо ниво на водоустойчивост и прахоустойчивост. Смартфонът е със стъклено покритие и от двете страни, а ъглите му са от неръждаема стомана, което добавя нужната издръжливост срещу неочаквани удари или изпускане.

Моделът идва и с 2600 mAh батерия с до два дни живот, 3GB RAM, 16GB вътрешна памет и слот за micro SD карта до 200 GB, за да може да удовлетвори и най-взискателните клиенти.

 

Continue Reading
Advertisement