Connect with us

Галерия

Тази вечер изложба Типограми @Бар Петък от Филип Бояджиев

Avatar

Публикувано

на

Когато не преподава, не свири на гайда, не играе бейзбол, не прави чанти и/или други изделия от кожа, Филип Бояджиев (нормално кисел и доста симпатичен млад мъж в разцвета на силите си) създава типограми. Последното щеше да звучи една идея  претенциозно, ако Филип действително не беше талантлив и не умееше да хване натясно думите, да ги натисне, където трябва, и да им извади душичката.

Младият графичен дизайнер е решил да представи първата си самостоятелна изложба с типограми, вероятно за да събира лайкове и на живо, не само във Фейсбук – други по-смислени причини за подобно събитие не са известни на широката общественост. Важно е да се отбележи, че изложбата ще е в бар Петък, което ще направи творбите му още по-приемливи предвид наличието на алкохол в близост.

И ако нищо не разбрахте, не се притеснявайте. Важното е да запомните, че на 21ви ноември от 20:00 часа своя изложба в бар Петък открива един талантлив, млад, български графичен дизайнер. Типограмите на Филип Бояджиев ще са там до 22ри ноември.

Елате и вижте няколко истински добри експеримента с думите.

КЪДЕ: бар Петък
КОГА: от 21 ноември до 22 декември 2016
ОТКРИВАНЕ: 21 ноември, 20:00 часа
ВХОД: Няма
ПОЧЕРПКА: Ще има

Advertisement
Continue Reading
Advertisement