Connect with us

EDM

Тази вечер: Halloween 2017 e в Haunted House

Avatar

Публикувано

на

Краят на октомври вече е тук, а с него и традиционното парти на YALTA CLUB. Ежегодният HALLOWEEN е едно от най-атрактивните събития за българските фенове на електронната музика. Интересът към тематичното парти нараства всяка година, като от три години насам то се провежда на различна локация, извън YALTA CLUB. Този път организаторите отново се грижат за разнообразието на формата и събитието ще се проведе в Спортна зала „София“, Борисова градина, на 31 октомври.

Тазгодишната концепция на Halloween 2017 е с тема Haunted House, а събитието ще посрещне хилядите гости в гора, пълна с неочаквани изненади. Разбира се, компромиси с музиката няма да бъдат направени и зад пулта.

Дали мистичната гора и обладаната от духове къща ще смразят кръвта ни, ще разберем утре. Ясно е обаче, че организаторите ще ни потопят в един по-страховит свят, в който различни създания ще бъдат обединени, най-вече от силната и качествена електронна музика.  Зад пулта на Спортна зала „София“ ще видим топ артисти от световната сцена, които ще забавляват гостите до сутринта. Тъмните, дълбоки звуци на Osuna, когото публиката обожава, ще бъдат повече от подходящи за концепцията на събитието. Бързоразвиващото се британско техно дуо Solardo ще покаже най-доброто от себе си в един сет, а резидентът на легендарните партита ENTER Fabio Florido ще разтърси вечерта на 31 октомври със специфичното си техно звучене. Вечерта на Halloween ще бъде открита от Liubo Ursiny.

Както традицията повелява, костюмите са неизменна част от Halloween партитата на YALTA CLUB. През последните 3 години феновете стават все по-оригинални, като представят забележителни, добре изпипани и наистина впечатляващи плашещи образи. В тази връзка организаторите приканват всички да станат част от най-ексцентричното събитие на годината, като заложат на костюма си, с който да разбунят всички духове в обладаната къща. Началото на партито в Спортна зала „София“ на 31 октомври е от 22:30 часа.

Най-страховитото парти в годината ще предложи вече традиционна за YALTA CLUB и Mastercard® страшна възможност – всеки, който плати билета си за Halloween Haunted House party с Mastercard®, ще получи уникална звезда-значка, с която да стане част от специалната програма нa YALTA CLUB и Mastercard®. За да научите повече за нея, посетете този линк или запазете касовата си бележка и попитайте промо екипа на специалния MasterBar, на който ви очакват  предизвикателните коктейлни предложения на нашите бармани, както и 10% отстъпка за всяка поръчка, платена с Mastercard®. Не забравяйте, че можете да използвате безконтактната си Mastercard® и на VIP баровете на събитието, а в специалния Dare to be scared кът на Mastercard® ще имате безценната възможност да преживеете най-големия си страх така, както не сте и подозирали.

Advertisement

Победителите в играта ни са Алекс Алексиев и Никола Ралчев, които отговориха правилно на въпроса:

1. Кои артисти ще бъдат на диджей пулта в Haunted House?
А. Paco Osuna, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny.

Двамата спечелиха  по 1 (една) от 2(двете) единични покани, любезно предоставени от огранизаторите YALTA CLUB.

Билетите за Halloween 2017 са в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg.

Събитието е забранено за лица под 18 години!

Advertisement

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

Continue Reading
Advertisement