Connect with us

Lifestyle

Тайпе – новата дестинация на Air France

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

От 16 април 2018 г., Air France ще започне да извършва три седмични директни полета от Париж Шарл де Гол до тайванската столица Тайпе. Тези полети ще бъдат изпълнявани с Boeing 777-200, оборудван с най-новите салони за пътувания на дълги разстояния на Air France и с капацитет 280 места, 40 от които в бизнес класа, 24 в класа Premium икономична и 216 в икономичната класи.

Разписание на полетите (местно време):

AF552: излита от Париж-Шарл де Гол в 13:35 ч., каца в Тайпе в 8:15 ч. на следващия ден;

AF557: излита от Тайпе в 10:25 ч., каца в Париж-Шарл дьо Гол в 18:20 ч.

Advertisement

Полетите ще се извършват в понеделник, четвъртък и събота.

Тази нова дестинация е в допълнение към 7-те седмични полета, които извършва KLM от Амстердам-Схипхол до Тайпе с Boeing 777.

Най-добрите пътнически салони на Air France

На борда на Boeing 777 до Тайпе, пътниците ще се насладят на комфорта на новите салони в бизнес, Premium икономична и в икономичната класи.

В бизнес класата, Air France предлага отлично обслужване и комфорт. Креслото се адаптира индивидуално към формата на всеки човек и от място за сядане се превръща в истинско 2-метрово легло. В сърцето на извитата структура, всеки пътник създава свое собствено пространство, според желанията си. Меката пяна на креслото е проектирана така, че да предлага безупречно качество на съня. С мека завивка и XXL възглавница от пух, всичко е създадено, за да осигури спокоен сън сред облаците. Всеки пътник има широк 16-инчов (41 см) HD сензорен екран.

Advertisement

В Premium икономичната класа, по-удобните възглавници на креслата и многопозиционната облегалка за крака, създават допълнителен комфорт. В икономичната, има изцяло ново кресло с повече пространство за краката, нови възглавници, по-удобни облегалки за глава и по-широка масичка.

Косомополитният Тайпе

Космополитната тайванска столица е „Мека“ на високите технологии. С изобилие от небостъргачи, включително известната кула Тайпе 101, непрекъснато променя модерния си образ. Тайван обаче е нещо повече от център на развит капитал. Островът предлага и изобилие от провинцилен дух  – пасторални пейзажи, диви брегове, риболовни селища, таоистки храмове и фини пясъчни плажове. Предлагайки ярък контраст между естествената природа и футуристичните градове, Тайван привлича все по-голям брой туристи от цял свят, които искат да усетят  тази перфектна хармония.

Continue Reading
Advertisement