Connect with us

Събития

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря врати

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

След дългите месеци на раздяла със зрителите, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар.

В знак на огромна благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, трупата на театъра обещава истински маратон от усмивки, опустошително забавление и невероятни емоции.

Дългоочакваната среща със зрителите в театралния салон стартира с комедията, която вече няколко години изпълва театралните салони из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти – „ЧЕРНА КОМЕДИЯ”. А актьорите от спектакъла

„КАФЕ С ПРЕТЕНЦИИ” ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра, на откритата сцена в „СОФИЯ ТЕХ ПАРК”, готови да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.

Advertisement

В летния маратон, с който Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще посрещне своята публика са включени още от любимите на зрителите комедии: „АРСЕНИК И СТАРИ ДАНТЕЛИ”, „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ”, „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО”, „ШВЕЙК”, „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ”, „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН”, „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА”.

Още с отварянето на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”, ще стартират и спектаклите в любимото на театралната публика пространство – Камерна сцена „МИРАКЪЛ”, където едни от най-обичаните актьори ще представят:

„ЕДНА НОЩ С ТЕБ”, „ВКУС НА МЕД” и „ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ”.

И ако до преди дни театрите бяха сред най-тихите и тъжни места, то от юни Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” отново ще върне живота в театралния салон, връщайки усмивките на своите зрители, с благодарност за търпението, доверието и любовта, в дългите месеци на раздяла.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement