Connect with us

Tехнологии

Теленор организира томбола за 100 безплатни фактури

Avatar

Публикувано

на

Теленор организира томбола за частните си клиенти на абонаментен план, които платят месечната си фактура през мобилното приложение MyTelenor.

До 15 юни, 2020 г., всеки който плати фактура през приложението, автоматично участва в томбола за 100 бонуса при плащането на следваща фактура. Бонусите ще са на стойността на трансакцията, с която потребителите са участвали и която е изтеглена в томболата. Всяко заплащане на фактура, включително на чужд номер, което отговаря на условията на кампанията, се счита за отделно участие в томболата.

В приложението MyTelеnor потребителите лесно и бързо могат да проверяват текущото си потребление и да заплащат сигурно и удобно месечната си сметка, както и сметките на близки и приятели с помощта на банкова карта. Това става с няколко клика в приложението, като клиентите имат възможност да запазят данните за картата си, така че следващите плащания да се случват още по-удобно. Подробни инструкции за плащането на фактури през MyTelenor можете да видите в това видео.

Най-популярните и най-ползвани услуги на оператора също са достъпни в приложението, като това е подходящо решение за ограничаване на риска в условията на продължаващата епидемиологична обстановка.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Advertisement

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group инвестира в множество пазарни области – банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).

Continue Reading
Advertisement