Connect with us

Музика

Теодора Цончева с послание #NOHATELAND

Avatar

Публикувано

на

Teodora Tsoncheva

снимка: ПР

Преди година певицата Теодора Цончева, която стана популярна от музикалното риалити „X Factor“ реши да изненада почитателите си в социалните мрежи с авторски видеоклипове. Това е ново предизвикателство за изпълнителката, а нейното желание е чрез тях да внесе позитивизъм на всеки, който ги гледа. Кратките комедийни видеа излизат всеки четвъртък в YouTube канала на Теодора Цончева, като в повечето от тях тя иронизира ситуации и случки, с които всички се сблъскваме в ежедневието си.

Само за година певицата натрупа хиляди последователи, а видеата в канала й са гледани над 3 милиона пъти. Именно възможността да достигне до повече хора провокира Теодора Цончева да засегне и една по-сериозна тема, този път без ирония. Това е проблемът, който според нея води по пътя на  унижението и самоунищожението на други хора, а именно хейта.

„Ние сме огромни хейтъри, живеем в страшни времена. Привидно всичко е наред, нямаме проблем, живеем цивилизовано, но всъщност животните са много по-мъдри от нас. Нямам предвид хейт коментарите в интернет, а открития хейт, с който всички се сблъскваме в училище, в работата и на всички места, които посещаваме. Отговорността е наша. Ние сме причината да живеем в хубав или лош свят, всеки един от нас е частичка от цялото. Не искам да съм сляпа – да се смея, когато не е смешно и да си затворя очите, когато дете се самоубива, защото го хейтват или просто го хейтват защото е готино“, споделя с последователите си певицата Теодора Цончева.

Видеото с това послание има за цел да провокира хората да живеят с повече любов около себе си. Певицата призовава всеки, който подкрепя нейната инициатива да използва #NOHATELAND в социалните мрежи, за да разпространи идеята за отговорността, която носим към другите и да напомни, че думите не са толкова силни, колкото действията, но могат дълбоко да ни нараняват или да ни правят щастливи – от нас зависи.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement