Connect with us

Музика

Тео Буркхардт представи Boyfriend

Avatar

Публикувано

на

Дебютният видеоклип „Boyfriend” на Тео Буркхардт – българският тийнейджър покорил „Гласът на Германия“ вече трупа гледания от цял свят и лайкове в социалните мрежи, а тълпа от фенове посрещна възторжено парчето по време на препълнена лайв-промоция в YALTA CLUB.

Парчето „Boyfriend” разказва една модерна любовна история, а клипът напълно в тийн стилистиката е пълен с романтични разходки в парка, селфита и хаштагове. На косъм било обаче видеото непредвидено да се превърне в полицейски екшън, когато изведнъж спец отряд се появил по сигнал на съседи, докато се снимали огнени танци на фона на графитите в изоставена сграда. За щастие недоразумението бързо било изчистено, благодарение на широката усмивка на Тео Буркхардт и снимките продължили.

Видеото към „Boyfriend” е дело на младия режисьор Анислав Върколашки-Avart, а по музиката на парчето са работили добре познатият от участието си във „VIP Brother“ Джаред Катур, който е автор на музиката и текста, Алекс Нушев – аранжимент, запис и мастеринг и вокалният педагог на Тео Буркхардт Даниела Станкова като музикален продуцент. Напълно в духа на участието си в немското шоу за таланти, Тео Буркхардт представи „Boyfriend” с банда като освен дебютния си сингъл и ново авторско парче, изпълни микс от песни на Rudimental, Rihanna, David Guetta и Bruno Mars, завършил със смазващ кавър на горещия трак “Uptown funk“, а публиката го извика два пъти на бис, преди буквално да бъде изнесен на ръце от сцената.

Снимка: PR

Continue Reading
Advertisement