Connect with us

Tехнологии

Технологиите на Samsung помагат на хората да разкрият пълния си потенциал

Avatar

Публикувано

на

LaunchingPeople Main 2

снимка: global.samsungtomorrow.com

Кампанията Launching People на Samsung търси творчески и иновативни идеи, които могат да покажат колко големи са възможностите на технологиите, когато става дума за решаване на истински предизвикателства и проблеми, пред които е изправено обществото. Тя е насочена към днешните млади хора, които свободно използват дигиталните технологии и за които тези технологии са мощен инструмент, които биха използвали, за да реализира своя потенциал и идеи.

Launching People е глобална кампания, която ще се реализира в 12 държави, включително и България с два отделни елемента: Be Fearless и Mixed Talents. Кампанията надгражда своя предишен успех, при който технологиите помагаха на хората да реализират мечтите си чрез нови открития и възможности

„Искаме да помогнем на хората да почувстват технологиите, да „дишат“ с тях и да ги използват, за да отключат своя невероятен потенциал – заяви д-р У. П. Хонг, президент и главен маркетинг директор на Samsung Electronics. – Launching People е кампания, която им помага не само да създадат нещо, към което се стремят или за което са мечтали, но и кампания, която внася значима промяна в ежедневния живот.“

Хората по света могат да участва в кампанията и да проследят нейните технологични открития на www.samsung.com/launchingpeoplе, както и на корпоративните страници на Samsung в социалните мрежи в това число Facebook и YouTube. За българските активности потребителите могат да следят какво ще се случва на страницата във Фейсбук на Samsung Bulgaria.

Бъди безстрашен! Преодолей страха!

Advertisement

Днешното поколение е изправено пред редица ежедневни страхове, включително често срещани страхове, каквито са страхът от височини, летене, вода, говорене пред публика, дори интервюта за работа и това може да бъде пречка за постигане на напредък в живота им.

Програмата на Samsung Launching People BeFearless цели да помогне на младите хора да преодолеят страховете си и да разгърнат пълния си потенциал с помощта на завладяващото изживяване на виртуална реалност с помощта на Samsung Gear VR.

Каролин Еверсън, вицепрезидент на Global Marketing отдела във Facebook, заяви: „Ние приветстваме усилията на Samsung да помагат на хората да преодоляват страховете си чрез използването на технологии. Щастливи сме да си сътрудничим със Samsung като комуникационен партньор, който да споделя #BeFearless истории и да вдъхновява хора.“

Използвайки хаштаг #BeFearless, хората могат да подкрепят участниците, които се срещат директно с това, от което най-много се боят и след това да използват успешните истории като вдъхновение за преодоляване на страховете в собствения си живот.

България ще подкрепи и ще бъде част от програмата BeFearless през ноември с локални активности и кампания, когато ще бъде представен Samsung Gear VR Light и на българския пазар. Фейсбук страницата на Samsung България ще информира кога и какво предстои и как българите могат да участват в тази програма.

Advertisement

Творчески микс, който запалва искрата

Често някои от най-добрите идеи се раждат, когато се срещнат хора от две много различни професионални сфери. Именно затова Samsung превръща креативния заряд на кампанията Mixed Talents в неин ключов елемент. Събирайки заедно талантливи хора с много различни умения и познания, прибавяйки идеите и въображението на обществото и допринасяйки с иновативните технологии на Samsung, кампанията Launching People се стреми към създаването на решения, които са уникални и имат положителен принос върху обществото.

Mixed Talents ще се проведе в осем държави и ще се фокусира върху решаването на регионални предизвикателства:

  • В Италия например Mixed Talents се надява да подобри пътната безопасност чрез преодоляване на 24% от инцидентите при младите шофьори на скутери и мотоциклети.
  • В Южна Африка фокусът ще бъде върху разработването на инструменти, които помагат на предприемачите да получат необходимите умения и информация, от която се нуждаят, за да успеят.
  • В Австралия експертите ще се занимаят с въпроса за сътресенията и ударите при ръгбито, което е един от най-популярните спортове в страната. Технологиите могат да помогнат спортът да стане по-безопасен чрез идентифициране на рисковете и намиране на подходящ начин за защита на играчите, без това да възпрепятства представянето им на терена.
  • В Китай инцидентите, причинени от неправилно пресичащи пешеходци, ще са това, с което Launching People се надява да се справи.
  • Междувременно в Латинска Америка хората имат огромно желание – особено младите хора – да се почувстват значими за обществото, но доброволческите мрежи не са толкова силни, колкото биха могли да бъдат. Технологиите могат да създадат инструменти за подпомагане на доброволци да се свържат помежду си и да обединят усилията си. Кампанията ще проучи как да се случи това в Чили, Колумбия, Мексико и Перу.

Използвайки хаштаг #MixedTalents всеки може да проследи историите, създаден от двама експерти от две много различни сфери, както и да допринесе към програмата чрез добавяне на своя идея.

Глобалната кампания на Samsung Launching People стартира през 2013 г. и има за цел да помага на хората не само да използват технологиите, за да разгърнат пълния си потенциал, но и да използват технологиите, за да постигнат реална промяна в обществото. Научете повече за програмата с нас.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement