Connect with us

Lifestyle

Тита отвори своя гардероб за феновете

Avatar

Публикувано

на

Tita wardrobe5

снимка: ПР

Чаровната българска поп изпълнителка Тита покани всички свои фенове да надникнат за първи път в нейния гардероб. Тя показва част от любимите си ежедневни тоалети в съчетание с маратонките Antilopa, които са създадени по неин собствен дизайн.

От 1 май изпълнителката пусна в продажба лимитираната серия маратонки Antilopa в сайта на runners.bg, които се радват на силен интерес от страна на почитателките ѝ. Антилопките, както ги нарича Тита, се предлагат в 2 различни  цвята –  розов и сребрист. Самата тя твърди, че е създала дизайна така, че са едновременно стилни, удобни, но и се съчетават добре с всякакъв стил дрехи.

Wardrobe tita3

снимка: ПР

Въпреки сценичните й облекла, Тита обича да се чувства комфортно в своето ежедневие. Във видеото тя показва любимите си тоалети, които всеки у дома може лесно да открие в гардероба си – класическо кожено яке, дънкови панталонки, тениска, слънчеви очила и, разбира се – Antilopa. Тя признава, че повечето обувки, които носи, са с висок ток, но именно сега, благодарение на специалната олекотена подметка, която е създадена по нейна идея с лека платформа и позволяват на момичетата да се чувстват максимално уверени и красиви.

Advertisement

Advertisement
Continue Reading
Advertisement