Connect with us

Мода

Тита уважи дебюта на Фатих Осман

Avatar

Публикувано

на

FF Faith in Fatih 19

снимка: ПР

FAITH IN FATIH официално направи своята премиера на изискано светско парти в клуб „Inside“ в гр. Кърджали. Амбициозната модна марка е създадена в началото на 2018г. от талантливия млад дизайнер Фатих Осман. Облеклата се произвеждат в реномираните текстилни фабрики „Бамес“ и „Бадекс“, които се  намират на територията на областта. Заводите-производители са едни от най-модерните в Европа и съчетават в себе си традиционните методи с най-новите и иновативни технологии, а това ги прави предпочитан партньор на много световни брандове.

Редица личности от сферата на бизнеса и шоу средите посетиха модното дефиле по повод премиерата на FAITH IN FATIH. За стайлинга на моделите се погрижи модният експерт-стилист Стоян Апостолов-Стоянски, а Code Fashion TV засне специален репортаж от светското събитие. Сред манекените се откроиха „Мис Свят България“ Вероника Стефанова, Анелия Николова, Жули Чолак от  МА„Ивет Фешън“ и топ-моделът на МА „Визаж“ Аталай Пат. Поп звездата Тита, идол на младото поколение в България, също уважи поканата на Фатих и се появи в негов тоалет.

FF Faith in Fatih 2

снимка: ПР

Дебютната колекция на FAITH IN FATIH носи името „The Creation“. Религиозната символика в нея може да се забележи в един определен символ, който се среща в някои от артикулите, а именно спиралата, която има собствена история. „На планета, с население, което вече надвишава 7 милиарда, погледнато отстрани живота на всеки един обитател може да бъде описан като една спирала, със заложено и същевременно известно за всеки един начало и край. Начинът, по който е извървяна тази спирала е нещото, което я прави неповторима. В този затворен цикъл само човекът заклещен вътре знае всичките препятствия и трудности, срещу които е изправен ежедневно, макар и за незапознатите всичко да изглежда като поредната крива по пътя. Това, колко уникален ще е пътя ни по спиралата до самия му край е само и единствено в нашите ръце. Трите кръга на спиралата също не са случайност. Числото 3 символизира Божията мисъл и е символ на духовното у човека“, споделя  концепцията за авторската си линия Фатих Осман.

Advertisement

FF Faith in Fatih 8

снимка: ПР

Той провокира модните фенове с дамска и мъжка колекция с богато разнообразие от артикули. Те са произведени от висококачествени маркови платове от 100% памук, еко кожи, поплини и материи с минимално съдържане на вискоза, в разнообразни цветови гами. Платовете са доставяни директно от престижни фабрики в Италия и Турция, за да пасват на оригиналния дизайн на дрехите. Брандът е предназначен за тези, които ценят различното, за всички, които се чувстват вечно млади и не се съобразяват с предразсъдъците, а имат смелостта да кажат кои са с облеклото си.

Моделите от колекцията „The Creation“ на FAITH IN FATIH ще бъдат предлагани единствено в онлайн магазина на бранда.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement