Connect with us

Музика

ТИ СИ каквото си пожелаеш на Новогодишното парти в club *Mixtape 5*

Avatar

Публикувано

на

Нова Година наближава и всички сме почнали да мислим къде ще сме на 31 декември.

На второто издание на “ТИ СИ” те очаква мощно градско парти в двете зали на club *Mixtape 5*. Трудно можеш да откажеш на такава програма. Ела и се зареди с български Ethnobass, балкански Brass,  Drum & Bass и много други! За теб. Защото 2017 ТИ СИ на ход.

Програмата е повече от обещаваща купон до сутринта:

ТЪПАНИ И ГАЙДИ квартет ще огласят началото на 2017, за да ти върви като по ноти. Традиции от сърцето на Родопите, австралийско диджериду и перуански кахон специално за теб! Купонът не е пълен, ако няма танци, нали? Asti Dance ще допринесат с народни стъпки и добро настроение, за да демонстрират професионално как се прави. А пред сцената СИ ТИ.

Най-добрият тромпетист на епичния сръбски фестивал Гуча – KRISTIJAN AZIROVIĆ ще свири с целия си духов оркестър. Който е бил в *Mixtape 5* на GUCA Madness, знае за какво става дума. Готови ли сте да посрещнем 2017 с луди танци и мощен балкански брасс?

Advertisement

tupani

ТИ СИ на ред да чуеш красивия глас на DIA, едно от новите лица на българската музика. Български фолклорни мелодии ще озвучат празника и ще се смесят с горещ електронен трап и дъбстеп. Ще послушаме и още един любим глас – този на световния шампион по бийт бокс SkilleR.

HMSU отново ще селектират диджейската част на вечерта, като от самата организация участие ще запишат High Roll (Mocks & Konspirator) и Ogonek. Освен представители на най-голямото българско басс движение, ще можем да чуем и някои от най-интересните таланти на българската днб сцена. Първият от тях е Monotype – един от постоянно развиващите се български продуценти, а изданията му за редица международни лейбъли категорично доказват това. Krivak & Charoday от Chronic Vibez пък ще забъркат jungle, drum & bass и dub звуци. Няма да минем и без представител на един от основните български днб лейбъли Метафизия. С нас ще бъде Ruji – един от основните артисти в лейбъла. Партито ще продължи до сутринта и в двете зали на *Mixtape 5* и ще ни въвлече в новогодишни софийски приключения.

И през 2017 ТИ СИ решението и от теб зависи всичко. Новата година е нова страница от историята, която ти сам създаваш. Покажи на какво си способен! Ела и се зареди с вдъхновение и музикална енергия, която ще те разтърси до върха на съзнанието ти” – споделят организаторите от Fusion Embassy.

ТИ СИ на ход!

dia

Първите 99 билета са само по 10 лв. > http://bit.ly/2g8QrLs

Вход на място: 25 лв.

Advertisement

FB event: https://www.facebook.com/events/216419525461942/

Continue Reading
Advertisement