Connect with us

Кино

Този декември настъпват „Смъртоносни машини“

Avatar

Публикувано

на

ME Poster

Този декември заповядайте в невъобразимия постапокалиптичен свят на Смъртоносни машини. Свят на бродещи градове-хищници, роден от въображението на писателя Филип Рийв и пренесен на екран от носителя на „Оскар“, режисьор и майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), както и от трикратния носител на „Оскар“ Питър Джаксън (Властелинът на пръстените, Хобит).

Новите кадри от Смъртоносни машини ни запознават както с главните герои и основния конфликт в богатата и вълнуваща история, така и с изключителните визуални измерения на това изумително епично приключение.

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към условията и е възникнал нов начин на живот. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не би трябвало да се пресичат, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

Смъртоносни машини е продукция на Universal. Режисьор е Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), а сценарият е дело на авторите на трилогиите Властелинът на пръстените и Хобит Питър Джаксън, Фран Уолш и Филипа Бойенс. Продуценти са Зейн Уинър (Хобит), Аманда Уолкър (Хобит) и  Дебора Форте (Goosebumps: Страховити истории), както и Фран Уолш и Питър Джаксън. Изпълнителни продуценти са Кен Къминс (Хобит) и Филипа Бойенс. В ролите освен  Робърт Шийън и Хера Хилмар са Хюго Уийвинг, Джихей, Ронан Рафтъри, Лейла Джордж, Колин Салмън, Патрик Малахайд и Стивън Ланг.

Смъртоносни машини ще грабят в кината на 3D и IMAX 3D на 14 декември 2018 г.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement