Connect with us

Музика

Този петък Funk & Fashion парти от върха на София

Avatar

Публикувано

на

tavan

снимка: TAVAN

Лятото все още е тук, затова този петък, 18 септември от 20:00ч. от върха на София ще се състои първото Funk & Fashion парти. Изисканото и стилно място, където музиката среща модата е покрива-тераса на ресторант „Tavan” (бул. „България“ 98).
Специални музикални гости са талантливата и привлекателна вокалистка на групата Deep Zone – Нелина и JuraTone – китара. Жанрово музиката гравитира между Funk & Nu Disco, за което ще се погрижат и млади диджеи.
Събитието е премиера на проекта „One Kiss”, обединяващ fashion movie и фотосесия, създадени специално за световния моден канал fTV. Фотограф е Алберт Барух, режисьор – Георги Ангелов, а модел – Виктор Спасов. Стайлингът в лентата е на Aaskasha – Милена Китина, гримът е на Ева Серева, а прическите на Fetish Hair Studio. Fashion филмът е и музикално видео на английското DJ дуо – Rare Candy към едноименния им трак – One Kiss. Достъпът е с покани или с вход на място от 20 лева, като всички гости ги очакват welcome drink от селектирани вина и изискан кетъринг, приятна музикална програма и моден мултимедиен пърформанс с уникална панорамна гледка към София и Витоша. С оглед на безопасността и доброто настроение, броят на гостите е лимитиран до 100 души, а дрескодът е вечерно официално или спортно-елегантно облекло.
„Funk & Fashion” е ново поколение classy парти, което дава ново звучене, форма и визия на нощния живот в столицата и е традиция, вдъхновена от световните столици на модата и клубния живот – Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк.

Continue Reading
Advertisement