Connect with us

Lifestyle

Топ гримьорът Джулия Ангелова обучава млади таланти

Avatar

Публикувано

на

Julia Angelova

снимка: ПР

Камелия ще е ексклузивен гост на грим семинара

„Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ е водещата тема в първия самостоятелен makeup class на Джулия Ангелова, който включва и практическо обучение за участниците. Събитието се организира  специално заради силния интерес към нейната личност от една страна, а от друга – заради многобройните запитвания на млади и начинаещи гримьори и нуждата от професионална демонстрация.

Събитието ще се проведе в София на 21-ви април. Насочено е към любители, които искат да гримират правилно, да узнаят тънкостите на професионалното изпълнение, подчертавайки качествата на лицето и прикривайки дребните несъвършенства, както и за професионални гримьори, които искат да надградят своите знания.

По време на събитието ще се демонстрират три вида грим, както и магията на червилата Lipmax, отличаващи се с оригиналната си формула и богат избор на цветове и нюанси. Освен професионалните техники за гримиране и тенденциите през следващия сезон, Джулия Ангелова ще обърне внимание на темите, свързани с правилната комуникация, изграждането на трайни взаимоотношения и доверие с клиента. Всички участници в makeup class „Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ ще получат специален сертификат за завършен курс на обучение при гримьора Джулия Ангелова.

Advertisement

Посетителите  ще получат и ексклузивен бонус! Специален гост на обучението и модел за един от видовете грим ще бъде певицата и жури  от „Гласът на България“ – Камелия! Не е тайна, че именно Джулия гримира поп-фолк звездата за хитовото реалити.

 

Continue Reading
Advertisement