Connect with us

Култура

Третата книга от поредицата на хитовата „Прелъстена” е тук!

Avatar

Публикувано

на

na predela cover

Изпепеляваща страст, мрачни тайни от миналото, примесени с болезнена ревност, неудържима любов и строги наказания изпълват страниците на новия роман на нашумялата американска авторка на еротична литература Мередит Уайлд. „На предела” (ИК „Сиела”) е трета книга от поредицата „Хакерът”, която разказва драматичната любовна история на Ерика Хатауей и Блейк Ландън, които се срещнаха на страниците на „Прелъстена” и преминаха през куп изпитания в романа „Принудена”. Сега двамата влюбени ще трябва да се изправят не срещу друг, а срещу самите себе си, ако искат да запазят любовта си.

Лятото все още не си е отишло, а напротив – става още по-горещо с третата книга от еротичната поредица „Хакерът” („Прелъстена”, „Принудена”) на Мередит Уалйд – „На предела”!

Добре познатите ни от предишните два романа Ерика Хатауей и Блейк Ландън, които се сблъскаха на входа на скъп ресторант, а впоследствие съдбата срещна повторно, за да им покаже че няма нищо случайно на този свят, отново са заедно. Докато любовта изгаряше и двамата герои на Мередит Уайлд, провокирайки ги да разкриват все повече и повече от непознатите дебри на плътските си желания, редица недоброжелатели поставяха препятствия на пътя им, но въпреки всичко влюбените успяваха да ги преодолеят.

В „На предела” Ерика и Блейк се изправят пред нови, още по-тежки изпитания, които ще ги провокират да се изправят лице в лице с тъмните си страни, за да намерят себе си и пътя един към друг, който криволичи между любовта, бизнеса и контрола, който упражняват един над друг в леглото. Докато техни бивши колеги и врагове в студения корпоративен свят на високите технологии се опитват да ги съсипят, а желанието на Блейк да има пълен контрол над живота и кариерата на своята любима придобива нови, неочаквани измерения, умело прикрита тайна от миналото на Ерика излиза наяве в най-напрегнатия момент.

До какво ще доведе всичко това?  Дали Ерика най-накрая ще носи фамилията Ландън или ще станем свидетели на поредната раздяла между нея и Блейк? Притаете дъх, защото в „На предела” крие множество неочаквани обрати, забити в гърба корпоративни ножове и нагорещени до болка еротични сцени.

Advertisement

Мередит Уайлд става популярна през 2013 г. с първия роман от поредицата „Хакерът” –„Прелъстена”, който за отрицателно време се превърна в тотален хит в онлайн пространството чрез продажбата на впечатляващите над  1,2 млн. електронни книги. Изданието превзе редица престижни класации за бестселъри: Уолстрийт джърнъл, Ню Йорк таймс, USA Today и др.

Преводът на „На предела” от английски език е на Марианна Панова. Оформлението на корицата е на Фиделия Косева.

Continue Reading
Advertisement