Connect with us

Tехнологии

Трите актуални модела на Nokia от утре в магазините на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

04.06.2019 г. гр. София

От утре – 05.06.2019 г., на разположение на клиентите на VIVACOM ще бъдат трите най-актуални модела на Nokia. Ценителите на марката могат да избират между Nokia 4.2 на цена от 10,98 лв., Nokia 3.2 за 6,98 лв. на месец или Nokia 1 Plus само за 3,98 лв. на месец. Цените са валидни в комбинация с план Smart XL както при покупка от търговската мрежа, така и он-лайн на сайта на компанията: www.VIVACOM.bg

И трите модела разполагат с модерен дизайн и отлични качествата и възможности на камерите. Актуалните модели на Nokia работят с най-новата версия на Android – 9.0 Pie с изкуствен интелект и с редовни месечни актуализации за сигурността. Основно предимство на интелигентните устройства е възможността им да се самообучават кои са най- използваните приложения и им дават предимство пред останалите, като по този начин се пести животът на батерията. Устройствата осигуряват незабавен достъп до услугите на Google.

Отлични фотографии с високо качество гарантира Nokia 4.2. Разполага с двойна основна камера 13 MP + 2MP с дълбочинен сензор. Функцията Google Motion Photos дава възможност за превръщане на снимките в кратки видеоклипове. Устройството дава възможност за редактиране на снимките и добавяне на специални ефекти с режимите Bokeh, Live Steaming.

Зашеметяващи снимки с повече детайли прави 8MP селфи камерата. Тя е със 74 ° зрително поле и широкоъгълен обектив.

Advertisement

Моделът разполага с 5.71” HD+ дисплей в съотношение 19:9, адаптивна батерия 3000mAh и мощен осемядрен процесор Qualcomm® SnapdragonTM 439.

Nokia 3.2 се отличава с голям, адаптивен екран – 6.26” HD+ със съотношение 19:9 за още по-пълноценно изживяване при игри и гледане на видеоклипове. Устройството е щадящо към очите благодарение на функцията Адаптивна яркост, която се настройва автоматично и според вашите предпочитания

Моделът прави отлични снимки и селфита, независимо от средата. Смартфонът разполага с 13MP основна камера и 5МР селфи камера с автофокус.

Мощната батерия от 4000 mAh батерия с изкуствени интелект и енергийна ефективност прави устройството още по-привлекателно за потребителите. Nokia 3.2 притежава Qualcomm® SnapdragonTM 429 12nm четириядрен процесор. Смартфонът е проектиран да консумира по- малко енегрия при работа. Осигурява 50% по-бърза визуализация на графиката и 25% икономия на енергия.

Nokia 1 Plus привлича със своя ултра модерен дизайн. Най-новата 3D технология придава на устройството забележителен вид. Изработен от цяло парче поликарбонат, телефонът пасва отлично в дланта, освен това е устойчив при падане и защитен от надраскване.

Advertisement

Моделът е с 5.45” FWVGA+ IPS дисплей и съотношение 18:9. Батерията е 2500mAh.

Смартфонът е снабден с 8MP основна камера с оптимизиран автофокус и LED светкавица + 5 MP селфи камера. Разполага с функция за Адаптиране към цветовете и намаляване на шума. За още по-добри снимки Nokia 1 Plus притежава функция „изглаждане на тена“.

Continue Reading
Advertisement