Connect with us

Lifestyle

Три месеца безплатно Дигитално радио от А1 и Медиа 35 за бизнеса

Avatar

Публикувано

на

Image А1 Digital radio 07.07.2020

снимка: ПР

 

А1 предлага оферта, насочена специално към собствениците на заведения, хотели и други търговски обекти, които могат да използват музика за създаването на приятна атмосфера за своите клиенти. Хотелиерският и ресторантьорският бранш са сред най-засегнатите от пандемията от COVID-19, тъй като бяха принудени да затворят напълно, а туристическият поток още е далеч от нивата преди кризата.

В тази ситуация А1 предлага промоционални условия за Дигитално радио. Бизнес клиентите, които се абонират за услугата за 12 месеца, ще получат първите 3 месеца безплатно. Специализираната услуга на А1 решава една от трудностите, с които собствениците на хотели, ресторанти и търговски обекти се срещат, когато искат да инсталират озвучаване за по-добра атмосфера за своите посетители.

Уреждането на легалното излъчване е предизвикателство и изисква лицензиране към различни организации за колективно управление на права. С услугата Дигитално радио, този сложен процес се поема изцяло от екипа на А1 и Медиа 35. Това не само помага на бизнеса, но и гарантира защитата на авторските права на творците.

Advertisement

Услугата се предлага в два варианта: с включена музикална програма и реклами за излъчване на събития, концерти и услуги, или само с музика. Щом бизнес клиентът избере план, екипът на Медия 35 има ангажимент да извърши цялата разработка и инсталация между 5 и 10 работни дни, в зависимост от сложността на съответния обект.

Технологията, която използва услугата Дигитално радио от А1, разчита на разпространяване чрез стрийминг. Тя е достъпна чрез платформата URBO, в партньорство с Медиа 35, и не се влияе от стабилността на интернет връзката.  Собствениците на бизнеса могат да добавят и допълнителни опции, с които да подобрят още повече преживяването на своите гости. А1 предлага изграждане и управление на програма с анонси, предавания или други програмни елементи. Екипът на телекома е готов да съдейства и с продуцирането на фирмени предавания, служебни съобщения, подкасти и др.

Continue Reading
Advertisement