Connect with us

Музика

Турне „ЛЯТО ЛАТИНА 2017 – THE LATIN SHOW OF LUCAS MASCIANO“ започва

Avatar

Публикувано

на

Ljato LATINA 2017

Латино музиката е особено популярна и харесвана у нас – хиляди са почитателите на този тип музика и стотици са школите по латино танци. През 2017, от юни до края на септември, за всички почитатели на тази култура в България, предстои да се проведе първата по рода си гореща латино-фиеста, която ще обиколи много градове в страната.

Лято Латина 2017 ще премине през Пловдив – на 3 юни ще гостува е в ресторант ATLAS; на 29 юли в Арапя, в бар Pampero; в Созопол и BAMBOO BEACH ще бъде на 4 август и в YAHT CLUB – на 5 август. Предстои оповестяването на още дати и места, на които латино спектаклите ще очароват и завладеят сърцата на още почитатели на танците, хубавата музика и ритъма на любовта. Краят на лятната фиеста ще бъде поставен на 30 септември със заключителен спектакъл в Joy Station, София.

ЛЯТО ЛАТИНА 2017 – THE LATIN SHOW OF LUCAS MASCIANO е тур от спектакли, в който ще се включат певци, музиканти и танцьори от Латинска Америка, Испания и България. Репертоарът ще потопи участниците в света на тангото, фламенкото и кубинските ритми, а атмосферата ще бъде обогатена от аудио-визуални и светлинни ефекти. Спектакълът ще обиколи България и българското Черноморие в периода от юни до края на септември и ще привнесе екзотика и ритми от далечните страни. В латино шоуто ще участва обичаният у нас аржентинския изпълнител Лукас Маскиано, заедно с талантливите български музиканти Денис Гоев и Димитър Сираков, а също така и звездите от Куба – Дарлин Родригез и Петате от Испания. Специални гости сред танцьорите ще бъдат Мата и Венцеслав Джореви, които танцуват танго от 7 години, а от две – преподават под бранда Tango Aficionado. На сцената ще звучат кубински ритми, румба, салса, ча ча ча, танго, ще има и фламенко изпълнения, а целта на всеки един от спектаклите ще бъде да се превърне в интерактивно шоу, в което публиката ще танцува заедно с изпълнителите и ще съпреживее радостта от латиноамериканската фиеста.

Инициатори на идеята са известният аржентински изпълнител Лукас Маскиано и българската журналистка Боряна Петрова, които от две години работят заедно в сферата на шоу бизнеса и организацията на концерти.

Continue Reading
Advertisement