Connect with us

Gaming

Турнирите на ASUS Game Arena ще бъдат безплатни за хора с увреждания

Avatar

Публикувано

на

Турнирите на гейм събитието ASUS Game Arena ще бъдат безплатни за хората с увреждания, благодарение на предаването за видеоигри PLAYGASM, което е медиен партньор на състезанието. То ще предостави на всички желаещи участници PLAYGASM PASS, който ще им даде възможност да се включат без да заплащат такса за участие.

Припомняме, че събитието ще се състои на 26 ноември (неделя), от 10:00 ч., в атриума на Bulgaria Mall и ще включва турнири по видеоигрите Overwatch, Hearthstone и League of Legends, както и тестове на най-новите гейм лаптопи и технологии на ASUS. Благодарение на домакинството на Bulgaria Mall всички желаещи ще имат възможност да гледат гейм турнирите безплатно. Генерален спонсор е ASUS, който ще осигури наградите за победителите и публиката.

Турнирите са отворени за всички желаещи геймъри. За да участват, е необходимо да се регистрират на официалната интернет страница  asusgamearena.com или на място в 9:00 часа на 26 ноември. Таксата за участие в турнирите е 10 лв., а за посетители входът е свободен.

Освен самите турнири, гвоздей в програмата ще бъде участието на Преслав Иванов – един от най-популярните гейм влогъри в България с десетки хиляди последователи в различни онлайн платформи. Водещ на събитието ще бъде друг популярен влогър – Venom The Doctor.

Събитието стана възможно благодарение на VIVACOM, които осигуряват интернет достъпа за всички турнири. Останалите спонсори са Bulgaria Mall, Laptop.bg, Logitech и Pulsar, а златни медийни партньори са Offnews.bg, Vevesti.bg, Kaldata.com, HiComm, PLAYGASM, Mikamagazine, Technology.bg, Avtora.com, Tvoite.Technologii,bg и Strangera.

Advertisement

Посетителите на събитието ще имат възможност също да се забавляват на щандовете на партньорите Декстрофобия, augmented reality компанията iGreet, аркадните автомати на Aracada, както и на щанда на комикс издателството Grozen Ent, където ще се проведе уъркшоп за рисунка на гейминг герой.

Continue Reading
Advertisement