Connect with us

Култура

Тommy Hilfiger представи TommyXGigi в Милано

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, събра на едно място мода, иновации и изпълнения с адреналин свят на Формула 1 по време на събитието TOMMYNOW “DRIVE“. Вдъхновено от любовта на дизайнера Томи Хилфигър към моторните спортове, шоуто комбинира скорост с нотка носталгия към отминалите дни.

Четвъртото ревю TOMMYNOW се състоя по време на Седмицата на модата в Милано на 25 февруари в Milano Congressi.

Шоуто очарова модната столица, демонстрирайки най-интересните дизайни от колекцията за пролет 2018. Артикулите можеха да бъдат незабавно закупени онлайн по време на представянето им.

Колекцията съчетава дългогодишната любов на Томи Хилфигър към моторните състезания с американско наследство на марката. Тя представлява осъвременен атлетичен стил с уникално разнообразие от пропорции и форми.

Advertisement

Стремежът на Томи Хилфигър да бъде пионер във всеки аспект, беше подкрепен от партньорство на марката със световните шампиони на Формула 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

снимка: ПР

КОЛЕКЦИИТЕ

След успеха на ревюто за есен 2017, събитието TOMMYNOW “DRIVE” за пролет 2018 продължава концепцията за демократизиране на модата. За втори път по време на ревюто бяха представени едновременно мъжките и дамските колекции HILFIGER, както и четвъртата капсулна колекция TommyXGigi, създадена съвместно с Дждижи Хадид, световен супермодел и глобален посланик на дамските колекции TOMMY HILFIGER.

TOMMYNOW “DRIVE”

Над 2 000 гости, в това число потребители, медии, известни личности и инфлуенсъри, имаха възможността да се насладят на вдъхновяващо модно изживяване. Те се потопиха в света на моторните състезания чрез истинско озвучаване от състезанията във Формула 1, предоставено с любезното съдействие на Bose, и инсталации с LED осветление. Те изпитаха тръпката от моторните състезания чрез симулатора на F1 и предизвикателство в пит стопа на F1, предоставени с любезното съдействие на Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

ДИГИТАЛНИ ИНОВАЦИИ

Advertisement

Марката Tommy Hilfiger беше отличена в топ 3 на най-иновативните компании в сектора „Стил“ в ежегодното издание на Fast Company. След успеха на първите три ревюта TOMMYNOW, събитието за пролет 2018 продължи концепцията „Виж сега – купи сега“.

TOMMYNOW продължава да се развива като иновационен инкубатор, в който се прилагат нови технологии, които в последствие се развиват и интегрират в бизнеса на Tommy Hilfiger. Този сезон, изживяването “Behind the Drive” по време на TOMMYNOW, създадeно чрез паралакс ефекти, добави допълнителна гледна точка за зрителите. Чрез сканиране на QR кодове, разположени в трансформирания Milano Congressi, гостите се пренесоха в света на TOMMYNOW. Те станаха свидетели на ексклузивни кадри от създаването на съвместната капсула TommyXGigi за пролет 2018 и процеса на разработване на състезателна кола Mercedes-AMG Petronas Motorsport във Формула 1.

Този сезон TOMMYNOW SNAP продължава да използва технологията за разпознаване на 2D и 3D изображения, която позволява на феновете на марката да правят снимки на всеки артикул или аксесоар, било то в магазина, в реклама, по време на модното ревю (на живо или онлайн) или на улицата и да го закупят веднага онлайн. Когато разпознае артикули от колекциите TommyXGigi или HILFIGER COLLECTION за пролет 2018, приложението TOMMYNOW SNAP предоставя уникални кадри от процеса по създаване на колекцията, което предоставя на потребителя едно обогатено изживяване. Допълнителното видео съдържание включва еволюцията на съвместната капсула  TommyXGigi за пролет 2018 и известни личности, носещи любимите си артикули от колекцията.

Този сезон чатботовете TMY.BOY и TMY.GRL ще предоставят съвети чрез видео съдържание от инфлуенсъри, които споделяха любимите си комбинации от колекцията TOMMY HILFIGER за пролет 2018.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement