Connect with us

Tехнологии

Уловете най-добрия си момент със Samsung NX500

Avatar

Публикувано

на

7 NX500 Magazine Modelshot RGB 01

Samsung Electronics обяви излизането на новия фотоапарат NX500, съчетаващ водещ в индустрията дизайн и технология за ежедневна употреба, с възможности, на които могат да разчитат професионалните фотографи. NX500 притежава съществените функции на NХ1, пресъздадени в преносим и удобен размер. Обновеното свързване чрез Bluetooth и Wi-Fi предоставят на потребителите напреднала безжична работа.

„Осъзнаваме сантименталното значение на една снимка в живота на хорта и възможността да бъде уловен, и споделен идеалния момент, където и да се намирате. Ето защо Samsung създаде фотоапарат, подходящ за всекидневните фотографи“, каза Санмо Ким, старши вицепрезидент на IT & мобилна комуникация в Samsung Electronics. „Компактният размер на NX500, революционния начин на заснемане и скоростта на фокусиране позволяват на потребителите да се насладят на превъзходно качество на изображението. Ние даваме ново определение на способностите на хората, които не са професионални фотографи, предлагайки на всеки възможността да улови най-добрия си момент във всеки кадър. „

 Най-високо качество на изображението – 28MP Still и 4K видео

NX500 гарантира превъзходно качество на изображението и по-ярки снимки, независимо от мястото на снимане или предмета. С ултра-високата си резолюция 28MP Back Side Illumination APS-C сензор NX500 има способност да заснема перфектната снимка, дори в условия на ниска осветеност. Той също така поддържа 4K и UHD видео запис, използвайки BSI APS-C сензори – най-големият наличен BSI сензор, който осигурява по-голяма гъвкавост, когато става въпрос за заснемане на клипове.

Вграденият HEVC Codec, най-модерната възможна технология за компресиране, носи ефективност по отношение на съхранението на видеоклипове чрез компресиране на висококачествено видео в половината от размера и скоростта на H.264 кадри, без компромиси в качеството. Освен това, неподвижните изображения, заснети в режим Interval Capture могат лесно да се трансформират в UHD Time-lapse видео директно от фотоапарата, без да е необходимо да бъдат прехвърляни снимки на компютъра.

7-NX500_lifestyle_Low-Res_01

Несравнима възприемчивост

Advertisement

NX500 е оборудван с DRIMeV процесор, който е много по-бързо от своя предшественик. Тази функция се характеризира с превъзходно възпроизвеждане на цветовете, подобрено съкращаване на шума и по-добро качество на изображението, осигурявайки на потребителите резултати, за които професионалните фотографи биха завидели. В комбинация с иновативен 28MP сензор и хибридна система за автоматично фокусиране, потребителите могат да уловят дори най-кратките моменти, като просто се фокусират и снимат веднага, демонстрирайки изключителна бързина и гъвкавост. Освен това, 9FPS „непрекъснато снимане“ означава, че потребителите на NX500 могат лесно да следят и улавят течащи сцени на действие. За несравнимата способност за улавяне на действие на NX500 допринася и Samsung Auto Shot (SAS) функцията, която се използва за откриване на движение, подсказвайки точно кога да заснемете идеалния кадър при сложни сценарии, като например, когато едно дете улавя бейзболна топка.

7-NX500_groupshot_2_Low-Res_01

Ергономичен дизайн и функционална свързаност

Ергономичният дизайн на малкия по размери NX500 позволява на потребителите да носят фотоапарата с удобен захват по всяко време. С Tilt and Flip функцията, както и ясната гледка на дисплея, потребителите могат лесно да заснемат най-доброто Селфи. Освен това NX500 осигурява безпроблемна безжична настройка с Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Със своята зашеметяваща скорост на пренос на данни и Bluetooth функционалност, потребителите могат да изпращат големи изображения и видео файлове бързо към смартфони и таблети.

Samsung NX500 ще се предлага в световен мащаб в черно, бяло и кафяво от март 2015.

Пълни характеристики и продуктови снимки могат да бъдат намерени на www.samsungmobilepress.com.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement