Connect with us

Култура

Феноменалният бестселър „Кучешки живот” излиза у нас

Avatar

Публикувано

на

Излезе от печат нашумелият бестселър „Кучешки живот”, очарователно забавен и проницателен разказ за състраданието, предаността и приятелството!

Кучешки живот“ (превод: Паулина Мичева, изд. „Колибри“) е роман за хората, в който едно четириного търси смисъла на живота си – след няколко прераждания и собственика. Разказът тече от името на кучето, а гледната точка към човешкия свят няма как да ви остави равнодушни. Камерън е създал топла, интелигентна и вълнуваща история за приключенията на храбрия Тоби, който от палаво улично кутре се преражда неколкократно на различни места, като всеки път открива щастие и смисъл в това да служи на хората: на отдадената на животните Сеньора, на самотното момченце Итън, на изгубилата вяра в себе си Майя и на обърканата Уенди.

Блестящият американски хуморист У. Брус Камерън е носител на наградата „Бенчли”, а през 2011 г. е обявен за колумнист на годината в САЩ. Изключителна популярност му донася романът „Кучешки живот” (първа книга от поредица), който в продължение на година е в списъка на бестселърите на „Ню Йорк Таймс”. Сюжетът на книгата е в основата на американския комедийно-драматичен филм „Кучешки живот”, чиято премиера е на 27 януари. Режисьор на лентата е Ласе Халстрьом.

 

Continue Reading
Advertisement