Connect with us

Музика

Фестивалът на Цацата наближава – вижте кой още e част от програмата!

Avatar

Публикувано

на

Festival na Cacata 2017 3

Музика, смях, игри и много кулинарни изкушения очакват всички, които ще посетят Фестивала на Цацата в Кранево от 9 до 11 юни 2017!

Освен богатата музикална програма, в която участие ще вземат неповторимата Прешъс Уилсън и бандата й Eruption, фестивалната зона ще озвучат и Трамвай №5, Обратен ефект и Илия Луков.

Една от изненадите на фестивала е участието на всенародния любимец Краси Радков в програмата – той ще посрещне гостите на 9 юни 2017 с много хумор и авторски скечове!

И тази година гостите на фестивала ще могат да се включат в оспорваните и забавни игри – надяждане с цаца, надпиване с бира, бирена миля, надбягване с токчета, семейни игри и много други. Тази година за първи път ще се проведе и състезание за сервитьори! Бягане с табла и още няколко трудни дисциплини ще откроят най-добрия сервитьор в Кранево за сезона!

След уникалното шоу с мотори миналата година, организаторите на фестивала тази година са поканили ретро автомобили от цяла североизточна България на ретро парад.

Advertisement

А за всички, които очакват с нетърпение вкусната рибена чорба на кмета на Кранево, имаме още по-изкушаваща изненада. Тази година ще се проведе кулинарен дуел между кмета на Кранево Румен Николов и председателя на Общинския съвет Илиян Станоев, който ще сготви екзотична паеля на морска тематика!

Съвсем скоро ще обявим и окончателната програма на фестивала, в която отново ще вземат участие децата от международните детски лагери в Кранево.

Запазете си втория уикенд на юни още от сега, за да не съжалявате, че не сте станали част от неповторимата атмосфера на най-свежия морски фестивал по Черноморието – Фестивалът на Цацата! Очакват ви много добро настроение, награди, игри, плажни забавления, изненади и – цаца, разбира се!

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017! И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че нека дадем старт на лятото още в началото на юни!

Фестивалът на цацата е подкрепен от Община Балчик,  кмета на Балчик Николай Ангелов и кмета на с.Кранево Румен Николов.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement