Connect with us

Tехнологии

Флагманът HTC 10 идва в магазините на Мтел

Avatar

Публикувано

на

Флагманът HTC 10 ще се предлага в магазините на Мтел от 27.05 (петък). Устройството с амбиции да бъде най-добрия смартфон, ползващ Android в момента, ще се предлага на цена от 860 лева в брой или срещу 39,99 лева на месец при сключване на двугодишен договор с абонаментен план Безкрай 3XL.

HTC 10 е първият смартфон с оптична стабилизация на предната камера за кристално ясни селфи фотографии. Задната камера е с 12-мегапикселова резолюция, има лазерен автофокус и е най-високо оценената смартфон камера от специализирания сайт за качество на фотографиите DxO Mark.

Друго предимство на HTC 10 е брилянтния звук, който произвеждат двете му BoomSound Hi-Fi колонки и Hi-Res слушалки. Звукът на телефона е 24-битов, което ще направи така, че музиката и видеата, които гледате, да звучат перфектно.

Иновативният смартфон притежава отличителния за марката солиден метален корпус и ръбове, подсилени от остър контур . Устройството е снабдено с процесор Qualcomm Snapdragon 820 и 4 GB RAM, a вградената памет е 32 GB, което дава предостатъчна производителност дори и за най-тежките приложения на пазара. Мощната батерия на HTC 10 осигурява до 2 дни в режим на работа, както телефонът е снабден и с опцията за бързо зареждане QuickCharge 3.0.

Дисплейят на HTC 10 е 5.2” Quad HD със Super LCD, който може да показва 30% повече цветове, в сравнение с предшествениците си.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement