Connect with us

EDM

Фойерверки, пироефекти и шестчасово шоу за деня на София с ARMIN ONLY Embrace

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Тази година 17-и септември ще бъде специална дата не само за жителите на София, но и за феновете на електронната музика. Армин ван Бюрен пристига с екип от над 50 човека, за да превърне Арена Армеец в една огромна сцена.

50-метровата сцена в АРЕНА АРМЕЕЦ ще е оборудвана с 30 въглерод и пиро машини, 300 светещи устройства, 4 лазера, 2000 шота заря и конфети, а цялото шоу ще се управлява от 8 човека в реално време и в пълен синхрон със сета на Армин ван Бюрен.

С шоуто пътува и един от най-известните театрални сценографи, холандецът Jos Thie (Йос Тий), който има задачата публиката да не скучае по време на този парти маратон и на сцената винаги да се случва нещо интересно.

„Армин има тази невероятна амбиция, която те задължава да даваш всичко от себе си, когато работиш с него. Като футболен фен, Армин има една любима фраза, с която описва ARMIN ONLY и тя е: Момчета, това е Шампионска лига, не се задоволявайте с нищо по-малко от това да бъдете най-добрите. И е напълно прав. ARMIN ONLY e най-грандиозното денс шоута в света, а с Embrace дори надминахме себе си. Велико е!“

Освен Armin Van Buuren в шестчасовото шоу ще вземат участие и популярната инди рок група Kensington, както и певците Betsie Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Fränkel, познати от последния албум на Армин, носещ едноименното заглавие EMBRACE.

Advertisement

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са на цени от 70 (за зоната пред сцената), 90 (за Golden Ring с достъп до терена и седящо място) и 130 лева (за VIP Experience). Ще ги намерите в бензиностанции OMV, касата в The Mall, билетен център НДК, YALTA CLUB и онлайн на Eventim.bg.

 

Continue Reading
Advertisement