Connect with us

Култура

Форум КЛЮЧ – Unplugged свързва хора с интерес към каузи и активни граждански позиции

Avatar

Публикувано

на

Екипът зад вече популярната мотивационна конференция Форум КЛЮЧ  стартира нова серия от събития под общото наименование Unplugged, чиято цел е да свързва хора с интерес към каузи и активни граждански позиции. Първото издание на събитието ще започне в 19 ч. на 27.11.2018 г. в  DaDa Cuiltural bar  (София, ул. Георги Бенковски №10), а специален гост ще бъде Борис Бонев, част от екипа на „Спаси София“ – неправителствена гражданска организация, чиято основна цел е подобряването на градската среда, градския транспорт и качеството на живота в София.

Стремежът ни е да срещаме хората с представители на гражданските организации и да създаваме условия те да говорят помежду си, да обсъждат идеи, да задават въпроси, дори да се критикуват понякога, но в крайна сметка – да се разбират по-добре“, споделят организаторите. „Време е да дадем нещо ново на публиката си след 7-те години, в които вече 12 успешни издания на Форум КЛЮЧ показват носителите на промяна или changemakers, пред широка аудитория от вече над 4400 човека“, допълват те.

Форматът на новото събитие е разчупен с музика, предизвикателства, въпроси и отговори, понякога провокативни. Първият приел предизвикателството да застане пред публиката и водещия е Борис Бонев, част от екипа на активната в последните години организация „Спаси София“. Освен да се включат в интересна дискусия, гостите  ще имат възможност да се запознаят по-отблизо със самия лектор и да научат повече за неговото професионално развитие – откъде е тръгнал и докъде иска да стигне, както и по-лични неща.

Събитието е с безплатен вход, но предварителната регистрация ще осигури предимство на желаещите да се включат. Тя може да бъде направена на сайта на Форум КЛЮЧ – http://forum-klyuch.info/klyuch-unplugged-1-na-27-noemvri/.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement