Connect with us

Галерия

Фото истории от цял свят

Avatar

Публикувано

на

17  – 27 октомври 2016

ФотоСинтезис Арт Център, кафе-галерия, София, бул.”Васил Левски”57

Среща с Мичел Канашкевич и Джейкъб Джеймс – 21 октомври (петък), 19.00 часа, ФотоСинтезис Арт Център ,кафе-галерия, София, бул.”Васил Левски”57

Мичел Канашкевич / Mitchell Kanashkevich  е фотограф, пътешественик и Panasonic LUMIX Ambassador. През 2015г. печели престижното отличие Travel Photographer of the Year в категорията Хора/Лица.  Автор на е-книги за фотография и активно се занимава с фотографски обучения и уъркшопи в цял свят.

Почти през целия си съзнателен живот съм пътувал, търсейки приключения и начини да се уча и взаимодействам с култури, които са много по-различни от моята собствена. Фотографията за мен се превърна и в причина да се вглеждам по надълбоко и да направя моите преживявания по-интезивни.

Advertisement

Основният ми фокус е върху хората и техните истории. Интересува ме това да предам настроението, атмосферата на местата, които снимам.

Обикновено намирам моите теми случайно, докато пътувам. Но ме привличат древни традиции, които са оцелели и се развиват, разказите за хора, които работят в среда, пълна с предизвикателства, а също и тези, които живеят в тясна връзка с природата.

Крайната ми цел като фотограф е да създавам изображения, които съчетават силното чувство за история и предават усещането какво е да бъдеш с хората, които срещам в местата, които посещавам. “

Вижте повече за неговата работа на:  http://www.mitchellk-photos.com/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement