Connect with us

Lifestyle

Хайди Клум представи колекцията си с бляскаво шоу в Ню Йорк

Avatar

Публикувано

на

снимка: Slaven Vlasic/Getty Images for Storey/North Six Group

С бляскаво шоу на живо в Ню Йорк Хайди Клум и Lidl отбелязаха световната премиера на своята съвместна колекция под марката “Еsmara от Хайди Клум“. Вместо класическа разходка по подиума, световноизвестният модел и търговската верига заложиха на различна и смела концепция – представянето на модната колекция се състоя в специално изграден интерактивен Lidl магазин. По време на 2-часово шоу Хайди Клум и общо 35 модели представиха всичките облекла – от леопардови боти през блейзъри с пайети до якета от естествена кожа. Различните модни съчетания, представени от моделите, подчертаха разнообразните възможности за комбинации, които колекцията предлага. С тях всяка жена може да постигне „УАУ ефект“, без значение дали е на работа, обядва с приятелките си или излиза навън вечерта.

„Това беше страхотно събитие. Всичко се подреди повече от перфектно – Ню Йорк, мястото на ревюто, шоуто, гостите. Изключително се гордея с първата си колекция за Lidl. Създадохме мода за всяка жена и съм ужасно щастлива, че го постигнахме заедно с Lidl“, сподели Хайди Клум.

снимка: Slaven Vlasic/Getty Images for Storey/North Six Group

Специални гости на ревюто бяха доказани имена в модните среди и модни представители от цял свят. Сред останалите акценти на събитието беше т. нар. лична зона за стайлинг на Хайди Клум. На специално огледало, скрито зад импровизирана хладилна витрина, световноизвестният модел представи най-добрите комбинации от колекцията си и сподели с публиката своите модни съвети.

В България колекцията на Хайди Клум ще бъде в продажба във всички магазини Lidl в страната от 18 септември 2017 година.

Пълното ревю може да гледате на  www.letswow.com/fashionshow.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement