Connect with us

Lifestyle

Хамилтън Пулсар възроден с нов PSR цифров часовник

Avatar

Публикувано

на

Hamilton PSR 7

Хамилтън Пулсар беше легенда като първият дигитален часовник, правен някога, когато беше пуснат в началото на 70-те години. По дяволите, това беше на китката на Джеймс Бонд в Live and Let Die през 1973 г., да не говорим за реални хора като Елвис, Джак Никълсън и Елтън Джон. Дизайнът на космическата ера и светодиодният екран на Pulsar P2 го направиха огромен хит през 70-те години на миналия век, макар че популярността му изчезна с появата на повече конкуренти в пространството. Името Pulsar вече не принадлежи на марката, която сега виждаме излизането на цифровия часовник Hamilton PSR.

PSR се въвежда в две версии, имитиращи Pulsar P2, която беше версията, която се появи след P1. Първият Pulsar беше P1, който беше от твърдо злато, струваше 2100 долара (което днес е повече от 13 000 долара) и беше ограничен до 400 броя. За щастие, Хамилтън избра да се примири с златното PVD покритие с преиздаването на PSR, което е ограничено до 1970 бройки. Другият PSR се моделира след стоманата Р2 и няма да бъде ограничен.

И двете издания споделят един и същ случай и хибрид. LCD / OLED дисплей. Хамилтън твърди, че когато се активира, червените OLED цифри, както и LCD дисплеят, го правят, така че времето да може да се чете лесно дори когато сте навън на ярка светлина. Бързо извадих часовника отвън, за да го изпробвам, а времето за четене наистина беше полъх. Също така не боли да има сапфирен кристал с покритие с AR над дисплея. Като няма подсветка, животът на батерията трябва да бъде значителен.

PSR на Hamilton споделя неясна калъфка с форма на възглавница на оригинала, с размери 40,8 мм ширина и 34,7 мм буксир в ръка. Водоустойчив до 100M, и двете версии се предлагат с подходяща гривна, която е изненадващо хубаво завършена, а носенето на PSR дава ясно да се разбере, че Хамилтън не вижда това просто като забавна новост (в езика на света, който не гледа). Това е солидно изградено възраждане на първия дигитален часовник и явно има гордост от тази история.

Advertisement

Маркови часовници от dodo.bg

Continue Reading
Advertisement