Connect with us

Lifestyle

Гуруто в Парфюмерията ни отвежда на вълнуващо цветно пътешествие

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Красотата:

Първото впечатление винаги е определящо. Ето защо за AVON Femme – най-флоралните аромати на козметичния бранд, е избрано ослепително шишенце във забележителна диамантена форма. Но изненадите със сигурност не свършват с това.

В основата и на двата аромата е Хари Фриймонт – майстор парфюмерист във Firmenich, една от най-почитаните фирми за аромати в света. Професионалист от най-високо ниво, печелил многобройни награди „Fifi” – най-престижните отличия в индустрията. Въпреки това обаче Фриймонт винаги успява да улови духа на марката и да улови толкова много емоции само в едно шишенце.

Вдъхновението:

Advertisement

„Бях вдъхновен от проблясък на диамант”. Исках да създам луксозен букет от изтънченост – точно като модерната жена. Желанието на жените да държат света в ръцете си ме предизвика да разплета тайната на дамите и да изразя всеки техен слой с аромата си. Парфюмът е израз на желанието ми да приема жените такива, каквито те вече са.”

Дизайнът:

„Опаковката е много важна. Тя допълва историята на всеки парфюм и задължително трябва да носи духа на аромата.”

Жените:

„Дамите, които използват ароматите са прелестни и съблазнителни. Те са олицетворението на модерния блясък, а личността им предизвиква вниманието на околните по един естествен и непринуден начин. За тях парфюмът е аксесоар към стила им и именно затова той трябва да е също толкова многопластов, колкото са и те самите.”

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]AVON Femme Icon2[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement