Connect with us

EDM

Хаус, хеви-метъл и Rock Star в Bedroom Beach

Avatar

Публикувано

на

На 27 юни Bedroom Beach и Слънчев бряг ще изригнат с Rock Star – новото тематично парти на клуба. Неговата тематика е вдъхновена от вечно неостаряващите хеви метъл и рок динозаври като AC/DC, Metallica, Deep Purple, Guns N’ Roses, Aerosmith, Kiss.

Този път момичета от балета Bedroom Ladies ще захвърлят пищните, ярките и светли цветове и аксесоари и ще ги заменят с hard (rock) сексапил – кожени колани и ръкавици без пръсти, метални халки и катарами. Косите – пънкарски стилизирани с аксесоари за глава от пера и изкуствена коса. Дори ветераните от Sex Pistols ако прекрачат прага на Bedroom Beach, ще извикат „Kiss This“! Що се отнася до грима… тук традицията няма място, идват легендарните Алис Купър и Kiss с техните тъмни сенки и грим около очите и бяла пудра по лицето. За диджейския пулт ще бъде DiMO BG, който не само издаде наскоро своя мини албум EP, но и ще се погрижи за окончателното (и уникално) смесване на стиловете с майсторски подбрана електронна музика.

Хаус срещу жица или по-скоро хаус и жица? Защо не. Самата Донка Боева, дизайнер на костюмите за тематичното парти Rock Star смята, че „на най-запалените меломани може би би се сторило прекалено да се смесват стилове като пънк, рок, метал и хаус, но всъщност това е арти тема, посветена на епохата на големите звезди във всеки един от тези стилове.” Тя, която „между другото“ е гримирала имена като Армин ван Бюрен, Дейвид Гета, Санди Ривера и Тиесто, добре знае какво прави и как да го направи, защото зад гърба й е дизайнът на костюмите на вече култови тематични партита на Bedroom Club като Future Heroes, Luxury Night, White Devils, Fetish Night, Moulin Rouge и т.н. Всъщност защо не се уверите сами? Яхнете мълнията като Metallica и нека димът се носи над водата заедно с великите Deep Purple. Само се молете да не дойде с вас и Пясъчния човек!

Снимки: Дориян Тодоров, disco.bg

Continue Reading
Advertisement