Connect with us

Кино

„Хелоуин“ идва в кината от този петък

Avatar

Публикувано

на

Halloween poster

На 19 октомври 2018 г. Universal Pictures ще представи филма на Trancas International Films, Blumhouse Productions и Miramax Хелоуин.

Джейми Лий Къртис се завръща към иконичната роля на Лори Строуд, която за последен път се изправя срещу Майкъл Майърс – маскирания убиец, който я преследва от четири десетилетия, след като тя едва се спасява в нощта на Хелоуин.

Майсторът на хоръра Джон Карпентър ще е изпълнителен продуцент и творчески консултант на филма, в сътрудничество с най-успешния в момента продуцент на хоръри Джейсън Блум (Бягай, На парчета, Истина или предизвикателство). Вдъхновени от класиката на Карпентър, Дейвид Гордън Грийн и Дани МакБрайд написват нова история, следваща събитията във филма от 1978 г., а Грийн е и режисьор.

Хелоуин е продуциран още от Бил Блок (Елизиум, Сектор 9) и Малек Аккад, чиято компания Trancas International Films продуцира Хелоуин поредицата от самото ѝ начало. Освен Карпентър и Къртис, изпълнителни продуценти са Грийн и МакБрайд, чрез компанията си Rough House Pictures.

Хелоуин ще атакува кината на 19 октомври.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement